• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

BEENQ

BEENQ

Ben je op zoek naar een goede website waarop je geld kunt verdienen met het invullen van online enquêtes? Dan kan het zijn dat je tijdens je zoektocht de enquête site BEENQ bent tegengekomen. Wil je meer weten over dit panel, zoals hoeveel je er kunt verdienen, of het panel betrouwbaar is en of het de moeite waard is om je er in te schrijven? In deze review lees je er alles over.

In deze review

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Enquêtes invullen via de website of app
 • Goede beloningen
 • Voldoende onderzoeken beschikbaar
 • Uitbetaling vanaf €10,-
 • Uitbetaling via PayPal of Amazon gift card
 • Gratis inschrijven

Minpunten:
 • Geen directe betalingen op je bankrekening
 • Geen andere mogelijkheden om geld te verdienen

Over BEENQ

BEENQ is de afkorting van betaalde enquêtes. Het panel zet zich naar eigen zeggen in om online geld verdienen leuk te maken en biedt daarvoor een overzichtelijk platform, voldoende onderzoeken en een eerlijke beloning.

BEENQ is onderdeel van het bedrijf Genius Online Marketing. Dit bedrijf is in het bezit van meerdere websites waarop je online geld kunt verdienen. Het bedrijf werkt samen met CINT AB, dit is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van onderzoeken. Als panellid van BEENQ krijgt je uitbetaald door CINT AB.

CINT AB is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het panel en ziet erop toe dat het panel zich houdt aan eisen van diverse belangrijke organisaties, zoals ESOMAR. Daarnaast is het bedrijf voorzien van verschillende ISO certificeringen.

Hoe werkt het?

Wie geld wil verdienen door online enquêtes in te vullen bij BEENQ dient zich eerst aan te melden als panellid. Dit kun je in Nederland doen als je 16 jaar of ouder bent en in België mag je je al aanmelden zodra je 13 jaar oud bent. Aanmelden doe je gemakkelijk door je in te schrijven op de website. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend.

Nadat je je hebt aangemeld, is het belangrijk dat je eerst je profiel op de website zo volledig mogelijk invult. Dit doe je zodat het panel kan bepalen welke onderzoeken geschikt voor je zijn. Vul je het profiel niet volledig in? Dan is de kans aanwezig dat je wordt uitgenodigd voor onderzoeken waarbij het na een paar vragen blijkt dat je niet geschikt bent, waardoor je het onderzoek niet kunt afmaken en dus geen vergoeding ontvangt.

Onderzoeken kun je invullen via je browser of via de handige app. De app is te downloaden voor Android en iOS en maakt het invullen van enquêtes op je smartphone nog makkelijker. Elke keer als je een onderzoek afrondt, ontvang je een vergoeding. Hoe hoog die vergoeding is, hangt onder andere af van de lengte van het onderzoek. Alle vergoedingen worden op je account bij elkaar opgespaard. Zodra je €10,- op je account hebt staan, kun je een uitbetaling aanvragen. Je kunt je laten uitbetalen via PayPal of in de vorm van een Amazon gift card.

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je bij BEENQ kunt verdienen hangt van een aantal factoren af. Een van die factoren is hoeveel onderzoeken er beschikbaar zijn waar jij aan mee kunt doen. Daarnaast hangt het af van de hoeveelheid tijd die jij wilt besteden aan het invullen van onderzoeken. Ook hangen je verdiensten af van de vergoeding per enquête, die varieert van €0,50 tot meer dan €4,-.

BEENQ staat niet in de top 8 beste betaalde enquête sites. Dit betekent dat er panels zijn waar je meer kunt verdienen dan bij BEENQ. Wie graag serieus aan de slag wil met online geld verdienen, doet er daarom goed aan om zich eerst bij de beste enquête sites van dit moment in te schrijven. BEENQ zou je daar dan eventueel nog naast kunnen doen.

Is BEENQ betrouwbaar?

BEENQ is een betrouwbare enquête website. Het panel zorgt ervoor dat vergoedingen voor het invullen van onderzoeken netjes op je account worden bijgeschreven en dat uitbetalingen correct en snel verlopen. Daarnaast gaat de website netjes om met jouw privacy en persoonlijke gegevens. Wat extra fijn is om te weten is dat CINT AB diverse belangrijke ISO certificeringen heeft en is aangesloten bij onder andere ESOMAR.

Klantenservice / support

Heb je vragen over je account, uitbetalingen of het meedoen aan onderzoeken? Dan kun je het antwoord op veel van die vragen vinden op de FAQ-pagina op de website. Kun je het antwoord op jouw vraag daar niet vinden? Dan kun je contact opnemen met de supportdesk via het contactformulier.

Privacy & persoonlijke gegevens

Ben je benieuwd wat BEENQ precies doet met jouw gegevens en hoe het zit met jouw privacy? Dan kun je in de privacyverklaring op de website precies lezen welke gegevens de website verzamelt en wat ze daarmee doen. Zo valt er onder andere te lezen dat BEENQ jouw gegevens nooit met derden zal delen. Wat ook wel fijn is om te weten is dat BEENQ gebruikmaakt van de nieuwste en meest veilige software, waardoor jouw gegevens en account goed beschermd zijn.

Account verwijderen

Wil je jouw account op BEENQ verwijderen? Dan kun je dat gemakkelijk zelf regelen. Log hiervoor in op jouw account op de website en klik vervolgens op ‘account sluiten’. Houd er wel rekening mee dat het opzeggen van je account ervoor zorgt dat je gespaarde saldo verloren gaat.

Advies

Wie online geld wil verdienen met het invullen van enquêtes kan zich zonder zorgen aanmelden bij BEENQ. Dit panel is betrouwbaar, je krijgt er eerlijke vergoedingen voor het meedoen aan onderzoeken en je kunt ervan uitgaan dat uitbetalingen netjes gedaan zullen worden. Hoewel BEENQ op zich een goed panel is, behoort het niet tot de 8 beste enquête sites van dit moment.

Wie graag serieus aan de slag wil gaan met online geld verdienen, kan zich beter eerst inschrijven bij de panels die bekendstaan om hun hoge vergoedingen en hoeveelheid beschikbare onderzoeken. Door je bij die panels in te schrijven kun je tot wel enkele honderden euro’s per maand bijverdienen. BEENQ kun je daar eventueel nog naast doen om extra geld binnen te halen.

Heb je ervaring met BEENQ?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door E. Mulder

  Zeer slechte ervaring en met mij velen. Zie: https://nl.trustpilot.com/review/beenq.nl

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door DeJanster

  Nooit aan beginnen! Na talloze uren te heb en geïnvesteerd in enquêtes zat ik heel dichtbij uitbetaling. En opeens ben ik verwijderd onder het mom van overtreding van het reglement. Oplichters.

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Max

  top site hoor! veel meer onderzoeken dan bij andere panels

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  3 ervaringen BEENQ

  2.3 uit 5
  1
  0
  0
  0
  2
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl