• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen

CashbackXL

CashbackXL

Cashback shoppen is een hele fijne manier om geld terug te krijgen op je online aankopen. Om dit te kunnen doen, is het nodig om je aan te melden bij een zogenaamde cashback website. CashbackXL is zo’n website, maar is het ook een goede? Kun je er bijvoorbeeld profiteren van hoge kortingen en zijn ze betrouwbaar? In deze review lees je hoe de website precies werkt, hoeveel je er zou kunnen verdienen en of aanmelden bij CashbackXL wel of niet aan te raden is.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
  • Relatief hoge cashback kortingen.
  • Uitbetaling is één keer per maand.

Minpunten:
  • De website werkt niet samen met Bol.com.
  • Geen andere manieren om extra geld te verdienen.
  • Geen welkomstbonus.

terug naar menu ↑

Over CashbackXL

CashbackXL is een website waarop je cashback kunt ontvangen op je online aankopen. De website is, anders dan de meeste andere cashback websites, niet in handen van een groot bedrijf dat meer van dit soort websites exploiteert.

Via de website kun je profiteren van de geldende cashback kortingen van de webshops die bij de website zijn aangesloten. De missie van de website is om jou zoveel mogelijk geld terug te geven op je online aankopen. Iets wat ook wel blijkt uit de relatief hoge cashback kortingen.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Wil je gebruikmaken van de cashback kortingen die CashbackXL je biedt? Dan dien je je eerst aan te melden als lid. Hiervoor surf je naar de website, waar je je kunt aanmelden met je e-mailadres of je Facebook-account. Om je aan te kunnen melden dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Zodra je bent aangemeld en je op de website hebt ingelogd, kun je via de website op zoek gaan naar de webshop waar je graag iets zou willen kopen. Vervolgens klik je via een link of button op de website door naar de webshop. Daar kun je winkelen zoals je dat gewend bent en de aankoop afrekenen zoals je dat altijd doet.

CashbackXL zal vervolgens een commissie ontvangen voor die aankoop, omdat je via hen naar de webshop bent gegaan. Die commissie, of tenminste een deel daarvan, zal vervolgens aan jou teruggegeven worden in de vorm van cashback.

Die cashback spaar je op in je account. Je kunt het bedrag dat je hebt opgespaard laten uitbetalen op je bankrekening. Hiervoor geldt, anders dan op veel andere cashback websites, geen minimum bedrag dat je in je account moet hebben staan. De uitbetalingen vinden één keer per maand plaats.

Naast dat je geld kunt verdienen met het doen van online aankopen, zijn er ook win-acties waaraan je mee kunt doen. Deze acties kunnen je flinke prijzen opleveren, zoals een robotstofzuiger, een espressomachine of waardebonnen. Nieuwe win-acties worden altijd via de nieuwsbrief bekendgemaakt. Je kunt zelf bepalen of je wel of niet aan de acties mee wilt doen.

Een nadeel van CashbackXL is dat ze geen handige toolbar hebben voor je browser, waardoor er een kans is dat je vergeet via de website naar de webshop te gaan en dus geen recht hebt op cashback. Ook beschikt de website niet over een eigen app.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Dat hangt af van de hoeveelheid aankopen die je online via de website doet. Voor elke aankoop die je via CashbackXL doet, krijg je namelijk cashback. Hoe meer aankopen je doet, hoe meer cashback je zult ontvangen.

Mensen die een groot deel van hun aankopen online doen, kunnen met cashback shoppen enkele honderden tot wel duizend euro per jaar verdienen door gebruik te maken van de beste cashback websites. CashbackXL is helaas niet in het rijtje met de beste cashback websites van Nederland terug te vinden.

terug naar menu ↑

Is CashbackXL betrouwbaar?

Ja, de website is betrouwbaar. Het registeren van de aankopen verloopt in de meeste gevallen vlekkeloos en daarnaast kun je ervan uitgaan dat aangevraagde betalingen ook daadwerkelijk zullen worden gedaan. Een anders pluspunt is dat de klantenservice goed bereikbaar is en dat er online nauwelijks klachten over de website te vinden zijn.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

In de kennisbank op CashbackXL.nl vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, dan kun je de klantenservice op verschillende manieren bereiken. Zo kun je ze bijvoorbeeld een e-mail sturen met je vraag. Maar je kunt ook een bericht via Twitter of Facebook sturen, waarna je binnen 2 uur antwoord krijgt (tussen 09.00 en 21.00 uur). Kom je er op die manier niet uit? Dan kun je ook bellen met de klantenservice. De klantenservice is op werkdagen (tijdens kantooruren) telefonisch bereikbaar.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

CashbackXL gaat zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Zo vermelden ze in hun privacybeleid duidelijk hoe ze jouw persoonsgegevens verwerken. Daarin lees je onder andere dat je e-mailadres gebruikt wordt om je de nieuwsbrief te sturen. Ook kan de website je mailen over hun nieuwe producten en diensten. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en de website neemt diverse beveiligingsmaatregelen om je gegevens te beschermen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je je account wilt verwijderen, dan kun je dit doen door een e-mail naar de klantenservice te sturen vanaf het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven op de website. In de e-mail kun je hen verzoeken om jouw account te verwijderen. Dit wordt vaak dezelfde dag nog opgepakt.

terug naar menu ↑

Advies

Op zich is CashbackXL een prima website als je graag met cashback wilt shoppen. Wel zijn er een paar dingen die ervoor zorgen dat de website minder goed scoort dan sommige concurrenten. Zo hebben ze bijvoorbeeld geen extensie voor je browser en geen eigen app. Ook werken ze niet samen met Bol.com, wat toch een van de grootste webshops van ons land is. We raden het je per se niet af om je bij CashbackXL aan te melden, maar we wijzen je er wel graag op dat er betere cashback sites zijn.

Heb je ervaring met CashbackXL?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl