• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 156 artikelen

Daisycon

Daisycon

Wil je graag geld verdienen door middel van affiliate marketing? Dan heb je een goed en betrouwbaar netwerk nodig om aan de advertenties (of affiliate links) voor op jouw website te komen. Wil je weten of Daisycon een betrouwbaar affiliate netwerk is en wat de voordelen en nadelen van dit platform zijn? In deze review lees je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
  • Groot en betrouwbaar Nederlands affiliate netwerk
  • Actief in 28 landen
  • Gemakkelijk aanmelden
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard
  • Standaard maandelijkse uitbetalingen (automatisch)

Nadelen:
  • Niet elke website is geschikt
  • Goedkeuring van jouw account kan even duren

terug naar menu ↑

Over Daisycon

Daisycon is een Nederlands affiliate marketing netwerk uit Almere, met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. De afgelopen jaren is het netwerk uitgegroeid tot een van de grootste van Nederland. Het platform focust zich voornamelijk op landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland en België, maar is ook daarbuiten actief. Zo kun je vanuit je account promoties oppakken voor alle beschikbare landen waar jouw bezoekers vandaan komen.

terug naar menu ↑

Hoe werkt Daisycon?

Als je geld wilt verdienen met affiliate marketing, dan heb je een affiliate netwerk nodig. Daisycon is zo’n netwerk. Daisycon zorgt ervoor dat adverteerders en affiliates bij elkaar komen. Zo kun jij als eigenaar van een website affiliate links van grote bedrijven op jouw website plaatsen én daar geld mee verdienen.

Om aan de slag te gaan als publisher op het platform van Daisycon, kun je je aanmelden op de website. Het fijne is dat je voordat je je aanmeldt toegang hebt tot een uitgebreide introductie. Daar lees je precies wat affiliate marketing is, hoe het werkt en hoe je het in de praktijk kunt brengen.

Je registreren als publisher kun je gemakkelijk zelf regelen. Hiervoor maak je een account aan op de website, waarin je aangeeft welke website van jou is. Daisycon gaat vervolgens bepalen of jouw website binnen hun netwerk past. Het is dus niet zo dat iedereen met een website publisher kan worden bij Daisycon.

Binnen twee werkdagen na je aanmelding hoor je of jouw account goedgekeurd is of niet. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de kwaliteit van jouw media, of je je aan de gestelde richtlijnen houdt en of je website goed bereikbaar en veilig is. Direct nadat je je hebt aangemeld, kun je jouw media verifiëren, zodat Daisycon zeker weet dat de media van jou is. Dit kun je al doen voordat Daisycon jouw aanmelding goedgekeurd heeft. 

Zodra jouw aanmelding goedgekeurd is, kun je jouw account compleet maken. Zorg dat je alle gegevens invult, zodat betalingen netjes gedaan kunnen worden. Vervolgens kun je op zoek gaan naar promoties die voor jouw website interessant zijn. Deze kun je integreren op je website om er geld mee te verdienen. Daisycon biedt je ook de mogelijkheid om vergelijkingstools op je website te plaatsen.

Het geld (de commissie) dat je hebt verdiend met de promoties op jouw website, kun je laten uitbetalen. Hiervoor zijn verschillende uitbetalingsregelingen beschikbaar. Kies je voor het gratis Basic? Dan krijg je elke maand rond de 15e uitbetaald, mits de adverteerders die jij gepromoot hebt, betaald hebben. Kies je voor Premium (kost 1,95% van de totale publishercommissie)? Dan krijg je elke maand gegarandeerd rond de 15e uitbetaald, ook als adverteerders nog niet hebben betaald. Kies je voor High-speed (kost 2,25% van de totale publishercommissie)? Dan krijg je elke week op donderdag gegarandeerd uitbetaald.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je verdient bij Daisycon is grotendeels afhankelijk van jouw website en hoe goed je gebruikmaakt van de beschikbare promoties. Over het algemeen geldt dat hoe meer bezoekers jij op je website krijgt, hoe meer je kunt verdienen. Zorg dus vooral ook dat je website goed te vinden is en dat je content van hoge kwaliteit is. Heb je een erg succesvolle website (of meerdere)? Dan is het goed mogelijk om enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s per maand te verdienen.

Voor beginners is het vooral goed om in je achterhoofd te houden dat je in het begin niet veel zult verdienen en dat je eerst tijd moet investeren in het succesvol maken van je website. Daarnaast hangt hoeveel je kunt verdienen af van hoe goed een campagne betaalt en in welke niche jouw website zich bevindt. Als je veel concurrentie hebt, is het logischerwijs moeilijker om succesvol te worden.

terug naar menu ↑

Is Daisycon betrouwbaar?

Ja, Daisycon is absoluut een betrouwbaar affiliate netwerk. Het netwerk bestaat al meer dan 20 jaar en je kunt er zeker van zijn dat de door jou verdiende commissie netjes zal worden uitbetaald.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over je account, transacties of ben je op zoek naar handige tips? Dan kun je die op de pagina Publisher FAQ op de website vinden. Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Daisycon. Dit kan door een ticket aan te maken of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Vooral als je een vraag hebt waarbij Daisycon iets moet uitzoeken, kun je beter gebruikmaken van een ticket. Tijdens kantooruren heb je vaak redelijk snel reactie op je vraag. Als je ’s avonds of in het weekend een ticket indient, kan het langer duren voordat je een reactie ontvangt.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Welke gegevens Daisycon verzamelt en wat daarmee gedaan wordt, kun je lezen in de privacyverklaring op de website. Zo zal Daisycon jouw persoonlijke informatie bijvoorbeeld niet delen met niet-geautoriseerde derden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account bij Daisycon verwijderen? Dan kun je dit gemakkelijk zelf regelen via jouw account. Houd er wel rekening mee dat openstaande tegoeden en uitbetalingen in dit geval zullen vervallen.

terug naar menu ↑

Conclusie

Als je geld wilt verdienen door middel van affiliate marketing en op zoek bent naar een betrouwbaar affiliate netwerk, dan is Daisycon absoluut een goede keuze. Het gebruik van dit platform is relatief eenvoudig, je krijgt allerlei nuttige informatie en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Als je het goed aanpakt is het mogelijk om via Daisycon een leuk bedrag aan passsief inkomen per maand te verdienen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Is Daisycon betrouwbaar?
Daisycon is absoluut een betrouwbaar platform voor mensen die graag geld willen verdienen met hun website door middel van affiliate marketing. Het platform bestaat al meer dan 20 jaar en is wereldwijd actief.

Wat doet Daisycon?
Daisycon is een affiliate netwerk waar je als eigenaar van een website promoties voor op je website kunt vinden. Door je aan te melden bij dit netwerk kun je geld verdienen met jouw website door middel van affiliate marketing.

Wat kost Daisycon?
Daisycon is gratis te gebruiken. Aan het gebruik van andere uitbetalingsregelingen dan de gratis Basic uitbetalingsregeling zijn wel kosten verbonden.

Heb je ervaring met Daisycon?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl