• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen

TradeTracker

TradeTracker

Ben je eigenaar van een website en zoek je naar een goed en betrouwbaar affiliate netwerk om daar geld mee te verdienen? Dan is de kans aanwezig dat je het platform TradeTracker bent tegengekomen tijdens jouw online zoektocht. Wil je weten of TradeTracker een betrouwbaar platform is, hoe het werkt en wat de voor- en nadelen van dit netwerk zijn? In deze review lees je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
  • Gemakkelijk geld verdienen met jouw website
  • Tot 4 keer per maand uitbetaald krijgen
  • Uitgebreide statistieken
  • Mogelijkheid om commissie binnen enkele uren te ontvangen

Nadelen:
  • Platform is redelijk ingewikkeld
  • Minimaal uitbetalingsbedrag van 25 euro
  • Klantenservice is slecht bereikbaar

terug naar menu ↑

Over TradeTracker

TradeTracker is een Nederlands affiliate netwerk dat wereldwijd actief is. Het bedrijf richt zich op het samenbrengen van adverteerders en publishers. TradeTracker is op dit moment actief in 27 landen op 5 continenten. Wereldwijd heeft het bedrijf 24 kantoren, waardoor er vanuit lokale kantoren geopereerd kan worden. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Almere. Op dit moment is TradeTracker een van de grootste affiliate platformen uit Nederland.

terug naar menu ↑

Hoe werkt TradeTracker?

TradeTracker is een affiliate netwerk. Dit betekent dat bedrijven zich kunnen aanmelden bij het platform om reclame te maken voor hun website of producten. Als eigenaar van een website kun je op jouw beurt geld verdienen via dit platform door je aan te melden als publisher. Als je dat doet, kun je geld verdienen met jouw website door middel van affiliate marketing.

Om geld te kunnen verdienen bij TradeTracker zul je je eerst moeten aanmelden als publisher bij dit affiliate netwerk. Dit kun je doen via de website en kost je slechts 1 minuut van je tijd. Nadat je je aanmelding hebt ingediend, gaat TradeTracker die bekijken en verwerken. In de tussentijd kun jij alvast je website(s) koppelen aan je account.

Zodra je aanmelding is goedgekeurd, kun je gelijk aan de slag. Door in te loggen op je account kun je bekijken welke campagnes er op dit moment beschikbaar zijn en bepalen voor welke campagne je je wilt aanmelden. Je kunt zelf bepalen welke adverteerders het beste passen bij jouw doelgroep en aan de hand daarvan de juiste keuzes maken.

Nadat je je hebt aangemeld voor een campagne, zal de adverteerder eerst beoordelen of jij een geschikte partij bent om mee samen te werken. Hierbij wordt onder andere bekeken of de campagne wel of niet geschikt is voor jouw website. Met andere woorden: passen de onderwerpen van de advertenties en jouw website bij elkaar? Als de aanvraag wordt goedgekeurd, kun je geld gaan verdienen door het promotiemateriaal te plaatsen.

Elke keer als iemand via een affiliate link naar de website of aanbieding van een adverteerder gaat en/of daar een aankoop doet, krijg jij daar commissie voor. Dit is vaak een bepaald percentage. De hoogte daarvan verschilt per campagne.

Hoeveel je met een campagne verdient, kun je zien in je dashboard. Als je minimaal 25 euro hebt verdiend, kun je een uitbetaling aanvragen. Een uitbetaling wordt pas gedaan als de adverteerder heeft betaald. Dit kan soms even duren, waardoor jij langer op je betaling moet wachten. In sommige gevallen betalen adverteerders vooraf. In dat geval krijg je sneller uitbetaald bij een lead of sale. 

TradeTracker betaalt tot 4 keer per maand uit. Ook is het mogelijk om een aanvraag te doen voor Super Fast Payment. In dat geval worden commissies binnen enkele uren na een goedgekeurde transactie uitbetaald.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je verdient bij TradeTracker is afhankelijk van een hoop verschillende factoren. Allereerst ligt het aan hoeveel bezoekers jouw website trekt en hoeveel van die bezoekers interesse tonen in de affiliate links. Ook hangt het af van de niche waarin jouw website zich bevindt, daar sommige niches beter verdienen dan andere. Dit heeft vooral te maken met de doelgroep en het onderwerp van je website. 

Om het maximale uit je website te halen, loont het om daar aandacht aan te besteden. Zorg voor goede content en dat je gevonden wordt in zoekmachines om meer mensen naar jouw website te leiden. Hoe meer bezoekers, hoe hoger jouw verdiensten. Ook hangen je verdiensten af van voor welke campagnes je kiest en hoe hoog de commissie is. Bij TradeTracker variëren de commissies bijvoorbeeld van 1 cent tot wel 500 euro per transactie.

terug naar menu ↑

Is TradeTracker betrouwbaar?

TradeTracker is zeker een betrouwbaar affiliate netwerk. Je kunt ervan uitgaan dat het geld dat je verdient via dit platform ook daadwerkelijk uitbetaald wordt. Online zijn wel diverse klachten over dit netwerk te vinden, maar die klachten zijn voornamelijk vanuit adverteerders die niet tevreden zijn over de gang van zaken.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Antwoord op de meeste vragen kun je op de pagina met veelgestelde vragen vinden. Daar vind je onder andere informatie over uitbetalingen en promotiemateriaal. Heb je hulp nodig of heb je een vraag die niet tussen de veelgestelde vragen staat? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via e-mail.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

In het privacybeleid op de website van TradeTracker kun je precies lezen welke gegevens het platform verzamelt en wat daarmee gedaan wordt. Wil je weten welke gegevens de website precies verzameld heeft en deze eventueel wijzigen of laten verwijderen? Dan kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je TradeTracker-account verwijderen? Dan kun je dit via de website regelen. Lukt dit niet of heb je vragen over het verwijderen van je account, dan kun je contact opnemen met de klantenservice voor support.

terug naar menu ↑

Conclusie

Wie geld wil verdienen met een website door middel van affiliate marketing, kan zich aanmelden bij TradeTracker om aan geschikt promotiemateriaal te komen. Veel affiliates vragen zich af of ze zich beter bij TradeTracker of een netwerk als Daisycon kunnen aanmelden. Het antwoord op die vraag is: meld je bij allebei aan. Zo heb je toegang tot meer adverteerders. Wil je je slechts bij één netwerk aanmelden? Kijk dan vooral even met welke adverteerders ze samenwerken en welk netwerk het beste bij jou past.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen 

Is TradeTracker gratis?
Je registreren als publisher (affiliate) bij TradeTracker is gratis.

Wat is TradeTracker?
TradeTracker is een affiliate netwerk waarop adverteerders en publishers samen worden gebracht. Als publisher kun je er geld verdienen door affiliate links van adverteerders op jouw website te plaatsen.

Hoe werkt TradeTracker?
TradeTracker is een affiliate platform waarop je geld kunt verdienen door middel van affiliate marketing. Door affiliate links van adverteerders op jouw website te plaatsen, kun je commissie verdienen met leads en/of sales.

Heb je ervaring met TradeTracker?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl