• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

PayPro

PayPro

Als je geld wilt verdienen door middel van affiliate marketing of je aan het verdiepen bent in affiliate netwerken, dan ben je PayPro hoogstwaarschijnlijk wel tegengekomen. Maar wat is PayPro nou eigenlijk? Wat zijn de voor- en nadelen van dit platform? En is PayPro betrouwbaar? In deze review lees je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
 • Eenvoudig platform
 • Hoge commissies
 • Commissie wordt direct uitbetaald
 • Je kunt zien welke producten goed verkopen
 • Focus op digitale producten

Nadelen:
 • Beperkte statistieken
 • Weinig variatie in producten

terug naar menu ↑

Over PayPro

PayPro is een oplossing voor ondernemers als het gaat om online betalingen. Het Nederlandse bedrijf zorgt ervoor dat de zorgen rondom een goed werkend betaalproces van je worden overgenomen door je een handige oplossing te bieden, namelijk een online betaalpagina van PayPro. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel jouw producten kopen via een betaalpagina in jouw stijl, en word jij tegen betaling ontzorgd.

PayPro is niet alleen een bedrijf dat handige betaaloplossingen biedt, maar ook een Nederlands affiliate marketing netwerk. Hierdoor kun je als affiliate geld verdienen via dit platform. Ideaal voor wie een succesvolle website, mailinglist of populair social-media-account heeft.

terug naar menu ↑

Hoe werkt PayPro?

Als je verkoper bent, dan is PayPro een handige oplossing voor betalingen. Met PayPro kun je een betaalpagina laten maken in jouw stijl waar klanten gemakkelijk en snel jouw producten kunnen afrekenen zonder dat jij daar verder aandacht aan hoeft te besteden.

PayPro is ook een affiliate netwerk. Dit houdt in dat je als verkoper producten kunt promoten via de aangesloten publishers, en dat je als publisher (of affiliate) geld kunt verdienen door middel van dit platform. Als affiliate geld verdienen via PayPro doe je door campagnes van verkopers (adverteerders) binnen het netwerk te promoten op jouw website of social media.

Om geld te kunnen verdienen met PayPro dien je je eerst aan te melden als affiliate op de website. Dit kun je gemakkelijk zelf regelen. Als je account wordt goedgekeurd, dan kun je direct beginnen met het promoten van campagnes van adverteerders. Dit wordt je makkelijk gemaakt doordat alles op categorie geordend is, waardoor het vinden van geschikte campagnes voor jouw website of social media niet al te lastig is.

Bij de campagnes wordt direct aangegeven hoeveel commissie jij ontvangt als er een verkoop plaatsvindt via jouw website of social media. Hierdoor weet je van tevoren duidelijk wat je eventueel kunt verdienen met een campagne.

Als je een keuze voor een campagne hebt gemaakt, dan kun je die gaan promoten via onder andere je social media en website. Vervolgens is het wachten op mensen die via jouw media een aankoop doen. Zodra dat gebeurt, hoef jij (anders dan bij veel andere affiliate netwerken) niet lang te wachten op je geld. Doordat PayPro ook een betaaldienstverlener is, wordt jouw commissie direct automatisch uitbetaald op je account.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je als affiliate kunt verdienen bij PayPro hangt van een aantal zaken af. Allereerst hangt het af van hoeveel bezoekers jij op je website of social media hebt. Uiteindelijk zijn die bezoekers verantwoordelijk voor jouw verdiensten. 

Daarom is het goed om te investeren in meer bezoekers. Dit doe je onder andere door kwalitatieve content te plaatsen en ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt door zoekmachines. Hoe meer bezoekers jij op je website krijgt, hoe meer je kunt verdienen.

Als affiliate krijg je commissie betaald. Hoeveel je kunt verdienen hangt dus onder andere af van hoe hoog de commissie is en hoeveel verkopen er gedaan worden. Hoe hoog de commissie is, hangt nauw samen met de niche waarin jouw website zich bevindt en met jouw doelgroep.

Wanneer jij een succesvolle website of social-media-account hebt, dan kun je een flink bedrag per maand bijverdienen door middel van affiliate marketing. Vooral als je kiest voor campagnes met hoge commissies kunnen die verdiensten flink oplopen. Zo is het mogelijk om enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s per maand te verdienen.

terug naar menu ↑

Is PayPro betrouwbaar?

Ja, PayPro is absoluut betrouwbaar. Niet alleen als betaaldienst, maar ook als affiliate marketing netwerk. Je kunt ervan uitgaan dat je als affiliate daadwerkelijk de beloofde commissie uitbetaald krijgt en dat het geld netjes naar je wordt overgemaakt.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Als je vragen hebt over je account of het promoten van producten, of als je tegen problemen aanloopt, dan kun je de PayPro Guide raadplegen. Staat jouw vraag of probleem daar niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van PayPro via het contactformulier op de website of via e-mail. Ze streven ernaar om je binnen 24 uur antwoord te geven op jouw vraag. Wil je direct contact met een medewerker van PayPro? Dan kun je eventueel ook bellen met het support team.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Wil je weten welke persoonlijke gegevens PayPro van jou verzamelt en wat ze precies met die gegevens doen? Dan kun je daar alles over lezen in de privacyverklaring op de website. Ook lees je daar alles over de beveiliging van jouw persoonlijke gegevens en welke rechten je hebt als het gaat om de verwerking van jouw persoonsgegevens.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je jouw PayPro-account verwijderen? Dan kun je dit gemakkelijk zelf regelen via de website. Log hiervoor in op je account. In het menu kun je naar ‘Mijn profiel’ gaan. Daar vind je de mogelijkheid om jouw account te beëindigen. Na het beëindigen van je account, wordt deze direct opgeheven en werken eventuele affiliate links die op je website of social media staan niet meer.

terug naar menu ↑

Conclusie

Ben je op zoek naar een handige betaaloplossing voor de producten die jij online verkoopt? Dan is PayPro wellicht de oplossing die je zoekt. Zoek je naar een goed affiliate netwerk? Ook dan zou PayPro een geschikte partij kunnen zijn. Je aanmelden als affiliate bij PayPro is gratis, waardoor je je altijd kunt aanmelden om een kijkje op het platform te nemen. Zo kun je bepalen of dit netwerk iets voor jou is. Het fijne van PayPro is dat je niet lang hoeft te wachten op betalingen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Wat doet PayPro?
PayPro is een betaaldienst én affiliate netwerk. Verkopers kunnen gebruikmaken van de betaalpagina van PayPro, waardoor klanten gemakkelijk en snel kunnen betalen. Ook kunnen ze gebruikmaken van het affiliate netwerk om hun producten te promoten. Affiliates kunnen geld verdienen op dit affiliate platform door producten van verkopers te promoten op hun website of social media.

Hoe verdien je geld met PayPro?
Geld verdienen met PayPro kan op verschillende manieren. Zo kun je jouw eigen producten promoten via het affiliate netwerk en zo extra verkopen doen. Of je kunt geld verdienen door producten van anderen te promoten op jouw website of social media.

Heb je KvK nodig voor PayPro?
Als je je wilt registreren als verkoper bij PayPro, dan heb je een geldige KVK inschrijving nodig. Als affiliate is het niet nodig om een inschrijving bij de KVK te hebben.

Heb je ervaring met PayPro?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Peter

  Helder, duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Een aanrader voor iedereen die erover denkt om een webwinkel te starten of als affiliate aan de slag te gaan.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door dylano

  ga er mee beginnen ben benieuwd wat me te wachten staat

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  2 ervaringen PayPro

  5.0 uit 5
  2
  0
  0
  0
  0
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl