• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 161 artikelen

Plug&Pay

Plug&Pay

Wil je graag online producten verkopen, of ben je dat misschien al een tijdje aan het doen, en ben je op zoek naar een fijne en gemakkelijke manier om betaalpagina’s aan te maken? Dan is de kans groot dat je over Plug&Pay hebt gehoord. Wil je weten wat Plug&Pay precies is, wat de voor- en nadelen zijn en of deze tool wel of niet betrouwbaar is? In deze review vertellen we je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
  • Snel en makkelijk betaalpagina’s maken
  • Geschikt voor mensen zonder technische kennis
  • Betaalpagina’s aan eigen domein koppelen
  • Snel antwoord op vragen

Nadelen:
  • Relatief duur
  • Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar
  • Voor elk product moet je een nieuwe betaalpagina aanmaken

terug naar menu ↑

Over Plug&Pay

Plug&Pay is een alles-in-1 systeem voor betaalpagina’s, upsell-processen en affiliate marketing strategieën, dat wordt aangeboden door het Nederlandse bedrijf Plug&Pay BV. Door middel van Plug&Pay kun je supermakkelijk checkout-pagina’s maken voor jouw producten. 

Deze tool om onder andere checkout-pagina’s te maken voor jouw WordPress website, is bedacht door IMU (Internet Marketing Unie), een internetmarketingbedrijf dat ondernemers helpt te groeien door middel van online marketing. De eigenaren van IMU zijn Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren, die al jaren actief zijn in de wereld van online marketing en het optimaliseren van websites.

terug naar menu ↑

Hoe werkt Plug&Pay?

Door middel van Plug&Pay kun je heel makkelijk online producten verkopen zonder dat je daar per se een webshop voor nodig hebt. Heb je wel een webshop? Dan is het mogelijk om de tool te koppelen aan je eigen domeinnaam, waardoor mensen niet kunnen zien dat je gebruikmaakt van de tool.

Plug&Pay biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van een van de beschikbare templates om zo supermakkelijk een checkout-pagina te maken. Door middel van de extra functies als testimonials, actieprijzen, garantie en een countdown timer kun je ervoor zorgen dat je betaalpagina’s extra converterend worden. De betaalpagina kun je vervolgens koppelen aan Mollie, waardoor de betalingen direct in je Mollie-account verschijnen.

Met Plug&Pay kun je ook betaalpagina’s maken voor abonnementen. Met de tool maak je gemakkelijk een pagina aan met daarop de abonnementen die jij aanbiedt. De klant betaalt vervolgens de eerste factuur door middel van iDEAL of creditcard, waarna Plug&Pay automatisch een terugkerende betaling aanmaakt.

Naast dat je met Plug&Pay betaalpagina’s kunt maken, zorgt de tool ook voor je administratie. Daarnaast kun je de tool koppelen aan je boekhoudprogramma als je gebruikmaakt van bijvoorbeeld Moneybird.

Met de affiliate marketing software van Plug&Pay kun je affiliates in staat stellen om jouw producten te verkopen door middel van unieke promotielinks. Plug&Pay biedt je vervolgens een duidelijk overzicht van alle affiliate activiteiten.

Om gebruik te kunnen maken van Plug&Pay kun je kiezen voor een gratis proefperiode. In dat geval mag je 14 dagen lang gratis gebruikmaken van de dienst en kun je op die manier ontdekken of het iets voor jou is. Ben je tevreden over de tool? Dan kun je een abonnement afsluiten om de tool te kunnen blijven gebruiken.

terug naar menu ↑

Wat zijn de kosten?

Om kennis te maken met Plug&Pay kun je gebruikmaken van een gratis proefperiode van 14 dagen. Wil je daarna gebruik blijven maken van de tool? Dan kun je voor een van de abonnementen kiezen. Plug&Pay biedt 3 verschillende abonnementen aan, namelijk:

Lite

Met het Lite abonnement krijg je toegang tot verschillende betaalpagina templates. Ook kun je gebruikmaken van kassakoopjes en facturen en exports. Je kunt met dit abonnement maximaal 3 producten en maximaal 3 checkouts toevoegen. Ook zit er een limiet op het aantal transacties per maand, dit zijn er namelijk maximaal 50.

Lite is af te sluiten voor €15 per maand of voor €9 per maand als je een jaarabonnement afsluit.

Premium

Het premium abonnement van Plug&Pay biedt meer opties. Zo kun je onder andere abonnementen toevoegen, betalen in termijnen toestaan, gebruikmaken van kortingscodes en een onbeperkt aantal producten en checkouts toevoegen. Met premium kun je de tool daarnaast koppelen aan je eigen domein. Dit abonnement is inclusief 500 transacties.

Premium is beschikbaar voor €59 per maand of voor €49 per maand als je een jaarabonnement afsluit.

Ultimate

Ultimate biedt alle opties die Premium ook biedt, maar daarnaast heb je ook toegang tot een affiliate systeem en de affiliate marketplace. Daarnaast is Ultimate inclusief 2500 transacties per maand.

Ultimate is af te sluiten voor €125 per maand of voor €97 per maand als je een jaarabonnement afsluit.

terug naar menu ↑

Is Plug&Pay betrouwbaar?

Ja, Plug&Pay is absoluut een betrouwbare tool. Klanten kunnen door middel van de tool veilig betalen en de tool werkt stabiel, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over of alles naar behoren werkt. Daarnaast is online veel informatie over het bedrijf en de eigenaren te vinden.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Loop je tegen een probleem aan of heb je een vraag? Dan kun je allereerst de veelgestelde vragen op de website bekijken. Staat jouw vraag daar niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Plug&Pay. Dit kun je doen door een chat te starten met een medewerker. De chat is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur beschikbaar.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Wil je weten welke persoonlijke gegevens Plug&Pay verzamelt en wat er precies met die gegevens gedaan wordt? Dan kun je daar alles over lezen in de privacyverklaring op de website. Daar lees je onder andere dat persoonsgegevens worden beveiligd door middel van toegangscontrole, encryptie van data en het gebruik van Virtual Private Servers met een SSH-sleutel.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je abonnement wijzigen? Dat is mogelijk. Je kunt een maandabonnement bijvoorbeeld altijd nog omzetten naar een jaarabonnement. Wil je je abonnement stopzetten? Dan kun je dit tot 7 dagen voor het einde van de abonnementsperiode doen.

terug naar menu ↑

Conclusie

Ben je op zoek naar een handige tool om betaalpagina’s te maken? Dan is Plug&Pay daar uitermate geschikt voor. De tool is betrouwbaar en stabiel, waardoor je erop kunt vertrouwen dat alles goed loopt. De duurdere abonnementen geven je daarnaast toegang tot extra’s als een affiliate systeem, wat extra voordelen biedt.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Wat is Plug&Pay?
Plug&Pay is een tool waarmee je gemakkelijk betaalpagina’s kunt aanmaken voor jouw producten. Door middel van de beschikbare templates zorg je voor een professionele uitstraling. Ook is het mogelijk om de tool aan je eigen website te koppelen. Met de tool kun je ook abonnementen aanmaken en klanten de mogelijkheid bieden om gespreid te betalen.

Wie gebruikt Plug&Pay?
Plug&Pay is een geschikte tool voor iedereen die producten of abonnementen verkoopt. Met deze software maak je supersnel een betaalpagina aan, waarop jouw klanten kunnen betalen. Doordat de tool erg makkelijk werkt, heb je geen technische kennis nodig om een checkout-pagina te maken.

Wat kost Plug&Pay?
Plug&Pay is de eerste 14 dagen gratis uit te proberen. Daarna kun je voor een van de beschikbare abonnementen kiezen, waaronder Lite voor €9 per maand, Premium voor €49 per maand en Ultimate voor €97 per maand.

Heb je ervaring met Plug&Pay?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl