• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 161 artikelen

Gekkengoud

Gekkengoud

Gekkengoud is een website waarop je op verschillende manieren geld kunt verdienen. Zo kun je er bijvoorbeeld bij meer dan 3.800 webshops cashback shoppen, heb je de mogelijkheid om geld te verdienen met het klikken op banners en verdien je extra geld als je nieuwe leden aanbrengt. Wil je weten of het de moeite waard is om je bij dit spaarprogramma aan te melden, hoeveel je er zou kunnen verdienen en hoe de website precies werkt? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
  • Veel verschillende manieren om geld te verdienen.
  • Vergoeding van €2,- voor elk nieuw aangebracht lid.
  • Cashback shoppen bij meer dan 3.800 aangesloten webshops.
  • Handige app én Alertbar voor je browser.
  • Inschrijfbonus van €1,-.

Minpunten:
  • Geen.

terug naar menu ↑

Over Gekkengoud

De website Gekkengoud is onderdeel van het Nederlandse online mediabedrijf OrangeBuddies Media. Dit bedrijf heeft meer dan 100 cashback websites in beheer in diverse landen, waaronder Denemarken, Italië en Spanje. Andere Nederlandse cashback websites die door dit bedrijf beheerd worden, zijn onder andere CashbackKorting.nl, EnquêteClub en NuCash.nl.

Gekkengoud profileert zichzelf voornamelijk als cashback website, wat ze uiteraard ook zijn. Toch doen ze zichzelf daarmee eigenlijk tekort. Je kunt ze namelijk prima zien als een spaarprogramma, omdat ze je niet alleen de mogelijkheid geven om met cashback te shoppen, maar je ook een hoop andere manieren bieden om geld te verdienen.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Als je graag lid wilt worden van Gekkengoud, dan surf je daarvoor naar de website. Daar kun je je simpel en snel aanmelden. Het aanmelden is volledig gratis en vrijblijvend. Sterker nog: het inschrijven levert je gelijk je eerste euro op.

Zodra je bent aangemeld, raden we je aan om eerst je profiel aan te vullen, zodat de website je gegevens compleet heeft. Vervolgens kun je beginnen met geld verdienen. Dit kan op veel verschillende manieren. Nodig bijvoorbeeld je vrienden uit en verdien €2,- per aangebracht lid. Of klik op banners, beoordeel webshops, lees e-mails en vul enquêtes in voor extra inkomsten.

Een andere manier om geld te verdienen is door met cashback te shoppen. Hierbij ga je via de website van Gekkengoud op zoek naar de webshop waar je iets zou willen kopen. Via de link/button klik je vervolgens door naar de webshop, waar je kunt winkelen zoals je dat gewend bent. 

De korting wordt niet tijdens het afrekenen verrekend, maar zul je achteraf van Gekkengoud ontvangen. Zodra de aankoop is goedgekeurd, krijg je van hen de cashback die ze je beloofd hebben. Zo kun je dus geld verdienen met je online aankopen.

Ook voor de andere acties die je uitvoert op de website, ontvang je een vergoeding. Deze vergoeding wordt bijgeschreven in je account in de vorm van CashCoins. Zodra je 10 CashCoins bij elkaar hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. Deze uitbetaling kun je laten doen in de vorm van cadeaubonnen of geld. Na het aanvragen van een uitbetaling kan het tot 30 dagen duren voordat je het geld op je bankrekening ontvangt.

Een groot voordeel van Gekkengoud is dat ze een app en een handige Alertbar hebben. Zo kun je ook heel simpel via je smartphone cashback shoppen en deelnemen aan andere manieren om geld te verdienen. De Alertbar zorgt er daarnaast voor dat je nooit een cashback-actie mis hoeft te lopen.

Tip: Let er wel op dat je gespaarde tegoed komt te vervallen als je langer dan 1 jaar niet actief bent geweest op de website.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Omdat er bij Gekkengoud veel verschillende manieren zijn waarop je geld kunt verdienen, kun je er een leuk bedrag per maand bijverdienen. Hoeveel dat precies is, hangt af van hoeveel tijd je in het spaarprogramma investeert en hoeveel online aankopen je via de website doet.

Als je je online aankopen via de website doet en als je actief gebruikmaakt van de andere mogelijkheden, dan zou je tot enkele tientallen euro’s per week kunnen verdienen bij Gekkengoud. Het is dan ook niet voor niets dat de website op de 4e plek in de top 8 beste spaarprogramma’s staat. Wil je graag meer verdienen? Dan raden we je aan om je ook bij de andere spaarprogramma’s in die lijst aan te melden.

terug naar menu ↑

Is Gekkengoud betrouwbaar?

Ja, Gekkengoud is absoluut betrouwbaar. Je kunt ervan uitgaan dat je de vergoedingen en uitbetalingen daadwerkelijk zult ontvangen.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Als je vragen hebt over je account, het shoppen met korting of het verdienen van geld, dan kun je terecht bij de veelgestelde vragen. Daar vind je in 80% van de gevallen een passend antwoord. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier. In de meeste gevallen ontvang je dan binnen 48 uur antwoord op je vraag.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Jouw persoonlijke gegevens worden door Gekkengoud.nl onder andere gebruikt om je op de hoogte te houden van acties en om je korting te kunnen geven op je online aankopen. In het privacybeleid dat op de website staat, kun je precies lezen waar jouw gegevens voor worden gebruikt en hoe jouw privacy beschermd wordt. Het deelnemen aan het online panel is daarnaast anoniem, waardoor je privacy veilig is.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je je account op Gekkengoud wilt verwijderen, dan kun je dat simpel via de website doen. Hiervoor log je in op je account en ga je naar je gegevens. Daar kun je je account vervolgens opzeggen. Om je uitschrijving definitief te maken, klik je op de button ‘Mijn account opzeggen’. Na het verwijderen van je account blijven je gegevens maximaal 8 weken bewaard.

terug naar menu ↑

Advies

Je inschrijven bij Gekkengoud is absoluut aan te raden. Ze werken samen met een hoop webshops en bieden je veel andere mogelijkheden om geld te verdienen. De app en Alertbar zijn daarnaast fijne voordelen.

Heb je ervaring met Gekkengoud?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl