• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen

Internetsuccesgids.nl

Internetsuccesgids.nl

Als je op zoek bent naar een manier om online een passief inkomen op te bouwen, dan is de kans groot dat je de website internetsuccesgids.nl bent tegengekomen. Deze site claimt hét verdienmodel in handen te hebben voor het opbouwen van een passief inkomen door middel van affiliate marketing en biedt een training aan waarin jij daar alles over kunt leren. Wil je weten hoe Internet Succes Gids.nl werkt en of de website betrouwbaar is? In dit artikel lees je er alles over.

Een passief inkomen door middel van affiliate marketing

Wie zich heeft verdiept in online geld verdienen en een passief inkomen opbouwen, weet dat affiliate marketing een erg populaire én geschikte manier is om dat te doen. Hoewel affiliate marketing absoluut een goede side hustle is, zijn er veel mensen die binnen het eerste jaar afhaken, waardoor ze nooit het succes behalen dat mogelijk is.

Dit komt voornamelijk doordat het opbouwen van een passief inkomen door middel van affiliate marketing tijd kost. Je zult eerst moeten investeren in een goede website (of social media kanaal), zodat je veel bezoekers trekt. Dit doe je onder andere door interessante content te plaatsen en door te zorgen dat je gevonden wordt, bijvoorbeeld middels SEO. Uiteindelijk zal de tijd die je hebt geïnvesteerd geld opleveren, maar daar zul je wel even geduld voor moeten hebben.

terug naar menu ↑

Wat doet Internet Succes Gids.nl precies?

Internetsuccesgids.nl speelt slim in op de wens van veel mensen om financieel onafhankelijk te zijn. Wanneer je start met de training ‘affiliate marketing revolutie’ die de website biedt, dan krijg je toegang tot informatie over hoe je een winstgevende affiliate website op kunt zetten. Ook krijg je tips over het bouwen van je eigen website en informatie over hoe je meer bezoekers krijgt en hoe je zorgt voor clicks en een hoge commissie. De titel op de pagina van de training klinkt erg aantrekkelijk: “Hoe ik met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdien.”

terug naar menu ↑

Wie zit er achter internetsuccesgids.nl?

De website internetsuccesgids.nl is eigendom van Jacko Meijaard, iemand die zich de laatste tien jaar met het opbouwen van een passief inkomen heeft beziggehouden en claimt dat hij tegenwoordig op deze manier meer dan 7.500 euro (of zelfs 10K) per maand verdient. Via zijn website wil hij mensen helpen om 100% vrij te zijn door middel van een passief inkomen. 

terug naar menu ↑

Hoe werkt Internet Succes Gids.nl?

Er zijn veel mensen die graag een passief inkomen zouden willen opbouwen door middel van affiliate marketing. Internetsuccesgids.nl speelt daar handig op in door jou tegen betaling de kennis te bieden die jij daarvoor nodig hebt. Natuurlijk is het heel fijn om alle informatie over het starten van een goede affiliate website op één plek te kunnen vinden. Vooral als die informatie je geboden wordt door iemand die zelf heel succesvol is geworden met wat hij doet. Maar is het de moeite waard om je aan te melden voor de training en te betalen voor de informatie waar je dan toegang toe krijgt?

terug naar menu ↑

Voordelen en nadelen van internetsuccesgids.nl

Hieronder sommen we een aantal van de voor- en nadelen van de training ‘Affiliate Marketing Revolutie’ van internetsuccesgids.nl voor je op.

Voordelen:
  • Nuttige informatie over affiliate marketing
  • Alles wat je moet weten op één plek
  • Snel kunnen starten met affiliate marketing
  • Handig forum voor tips en trucs

Nadelen:
  • De meeste informatie uit de training is ook gratis online te vinden
  • De kosten voor de training zijn niet de enige, zo krijg je het advies om tegen betaling bepaalde producten etc. aan te schaffen. Kijk hierbij goed naar wat je aanschaft, want sommige van die producten betaal je per maand.

terug naar menu ↑

Waarom kiezen mensen voor een training van Internet Succes Gids.nl?

Aangezien er maar weinig aanbod is als het gaat om cursussen of trainingen over affiliate marketing in het Nederlands, heeft internetsuccesgids.nl een goede positie in de markt. De website maakt bezoekers enthousiast door middel van het succesverhaal van de eigenaar en noemt bedragen als €7.500 en 10K per maand om je over te halen om deel te nemen aan de training. Daarnaast staat er op de website een ‘tijdelijke welkomstaanbieding’ waarmee je een hoop geld bespaart als je je NU inschrijft, voorzien van een timer die terugtelt. Laat je hierdoor niet verleiden om direct op het aanbod in te gaan, want die welkomstaanbieding is slechts een trucje om bezoekers over te halen en start elke dag opnieuw.

terug naar menu ↑

Is Internetsuccesgids.nl betrouwbaar?

De beloften die internetsuccesgids.nl doet, maken dat de website een ietwat onbetrouwbaar imago krijgt. Zo wordt er een veel te rooskleurig beeld geschetst qua tijd die je moet investeren, waardoor mensen het gevoel kunnen hebben dat ze bedrogen uitkomen. Ook de marketing die gebruikt wordt, is vrij agressief, zoals bijvoorbeeld de ‘tijdelijke’ welkomstkorting. 

De website is vooral een slimme manier van de eigenaar om geld te verdienen. Toch zijn er veel positieve reviews over de training te vinden, waaruit blijkt dat de website wel degelijk betrouwbaar is én tevreden klanten heeft.

terug naar menu ↑

Is een training volgen bij Internet Succes Gids.nl een goed idee?

Of het een goed idee is om een training te volgen bij Internet Succes Gids.nl hangt van een aantal dingen af. Als je snel toegang wilt tot alle informatie die je nodig hebt en geen zin hebt om daar zelf naar op zoek te gaan, dan kan het een goed idee zijn om voor een training van deze aanbieder te kiezen. Het bedrag dat je voor de training betaalt is relatief laag en de informatie die je krijgt uitgebreid. Vind je het niet erg om zelf op zoek te gaan naar informatie? Dan kun je de meeste informatie die je in de training krijgt ook zelf op het internet vinden. 

De training doet voorkomen alsof het starten van een succesvolle affiliate marketing website makkelijker is dan het daadwerkelijk is. Het beeld dat geschetst wordt is dan ook ietwat rooskleurig. Zolang je hier rekening mee houdt, is de kans dat je teleurgesteld raakt van de resultaten minder groot.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen:

Is internetsuccesgids betrouwbaar?

Internetsuccesgids wil graag geld verdienen aan mensen die een passief inkomen willen opbouwen en komt daardoor niet altijd even betrouwbaar over, onder andere doordat er een onrealistisch beeld wordt geschetst. Toch zijn er verschillende positieve reviews over deze aanbieder te vinden.

Is de training Affiliate Marketing Revolutie goed?

De training ‘Affiliate Marketing Revolutie’ van internetsuccesgids.nl biedt uitgebreide informatie over affiliate marketing en wordt als een van de betere Nederlandse trainingen over dit onderwerp gezien.

Hoe te beginnen met affiliate marketing?

Om te beginnen met affiliate marketing dien je eerst te weten wat het is en hoe het werkt. Vervolgens kun je een onderwerp kiezen, een website maken en content plaatsen. Door veel bezoekers naar jouw website te leiden én door waardevolle content te creëren, kun je een passief inkomen opbouwen.

Heb je ervaring met Internetsuccesgids.nl?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl