• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

Reviewclub

Reviewclub

Lijkt het je leuk om de nieuwste producten te testen en om in ruil daarvoor een eerlijke review te schrijven? Dan zou je je kunnen aanmelden als reviewer bij Reviewclub. Wil je weten of Reviewclub betrouwbaar is, wat de voor- en nadelen van dit platform zijn en wat voor soort producten je via dit panel mag testen? In deze review vertellen we je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
 • Gratis de leukste producten testen
 • Producten kun je na het testen met korting kopen
 • Testen in ruil voor een eerlijke review
 • Gratis verzending en retourneren

Nadelen:
 • Je mag de geteste producten niet houden, tenzij je ze overkoopt
 • Je krijgt niet betaald voor het testen van producten

terug naar menu ↑

Over Reviewclub

Reviewclub is een website waarop je als reviewer aan de slag kunt gaan door producten te testen en die vervolgens eerlijk te reviewen. Het bedrijf hoopt zo bij te dragen aan een authentieke review industrie. Naast dat je producten kunt testen bij Reviewclub, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de wekelijkse deals, waarbij je producten tegen een hoge korting kunt kopen.

terug naar menu ↑

Hoe werkt Reviewclub?

Bij Reviewclub kun je gratis producten testen. In ruil voor het gebruik van het product dien je er als tester een eerlijke review over te schrijven en die online te delen.

Om producten te kunnen testen bij Reviewclub, zul je je eerst moeten aanmelden als lid van het panel. Dit kun je gemakkelijk en snel op de website doen. Hiervoor vul je onder andere je naam, geboortedatum en e-mailadres in. Ook kies je gelijk een wachtwoord, waarmee je in het vervolg kunt inloggen. 

Zodra je bent aangemeld, kun je als reviewer aan de slag. Op de website van Reviewclub vind je een actueel overzicht van de producten die op dit moment getest kunnen worden. Dit kan van alles zijn. Van dagcrèmes tot stofzuigers en van kinderwagens tot wasmachines. Ook kun je zien welke producten er eerder getest zijn, zodat je een beeld krijgt van wat er allemaal getest wordt door dit panel.

Als je interesse hebt in het testen van een product, dan kun je dat via de button ‘Test Nu’ aangeven. Dit betekent echter niet automatisch dat je het product ook mag testen. Je dient namelijk eerst een vragenlijst in te vullen. Aan de hand daarvan bepaalt Reviewclub of jij de beste kandidaat bent om het product te testen. Zo zorgt het panel ervoor dat ze mensen uitkiezen die tot de doelgroep behoren.

Word jij geselecteerd om het product te testen? Dan ontvang je het product gratis thuis. Vervolgens mag je het een maand lang testen. Aan het einde van de testperiode geef je jouw eerlijke mening over het product en stuur je het product (indien mogelijk) weer retour. Wil je het product liever houden? Dan is het vaak mogelijk om het met korting te kopen.

Reviewclub wil dat je altijd een eerlijke review schrijft, dus ook als die negatief is. Wel vragen ze je om altijd uit te leggen waarom je iets vindt, zodat anderen iets aan die informatie hebben.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Met het testen van producten verdien je bij Reviewclub geen geld. Je mag een maand lang (soms langer) gratis een nieuw product testen en in ruil daarvoor geef je jouw mening in een review van 150 woorden. De producten die je test mag je niet houden, maar stuur je gratis terug. De reden dat je de producten van Reviewclub niet mag houden, is dat ze uit zijn op eerlijke meningen en niet willen dat het belonen met gratis producten de reviews beïnvloedt. 

Na het testen kun je een product vaak wel met hoge korting (over)kopen. Die korting zou je uiteraard als een verdienste kunnen zien, daar je het product ergens anders voor meer zou moeten kopen.

terug naar menu ↑

Is Reviewclub betrouwbaar?

Ja, Reviewclub is een betrouwbaar platform. Je kunt ervan uitgaan dat de producten die je mag testen ook daadwerkelijk bij jou thuis afgeleverd worden. Online zijn dan ook nauwelijks negatieve ervaringen over dit panel te vinden.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over het testen van een product of heb je problemen met het product dat is geleverd? Dan kun je op de support-pagina het antwoord op de meeste vragen vinden. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet bij? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Reviewclub. Dit is mogelijk via e-mail. De klantenservice is dagelijks van 09:00 tot 16:30 uur bereikbaar.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Ben je benieuwd welke persoonlijke gegevens Reviewclub van jou verzamelt en hoe het zit met jouw privacy? Dan kun je daar alles over lezen in de privacyverklaring op de website. Zo verzamelt het panel onder andere jouw naam, adres en telefoonnummer. Ook lees je op de website alles over de regels waar jij je als reviewer aan moet houden en je kunt er de algemene voorwaarden vinden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Heb je geen zin meer om gratis producten te testen en wil je jouw account op Reviewclub verwijderen? Dan kun je je lidmaatschap gemakkelijk opzeggen door op ‘Uitschrijven van Reviewclub’ te klikken in een van de e-mails die het panel naar je heeft verzonden. Nadat je je account hebt verwijderd, zal Reviewclub jouw gegevens nog maximaal 2 jaar bewaren. Wil je op een later moment toch weer producten testen? Dan kun je je zonder problemen opnieuw inschrijven.

terug naar menu ↑

Conclusie

Lijkt het je leuk om producten te testen en om in ruil daarvoor jouw ongezouten mening over het geteste product te geven? Dan is reviewer worden bij Reviewclub misschien wel iets voor jou. Om producten te kunnen testen, meld je je eerst aan als reviewer op de website. Vervolgens kun je reageren op de producten die jij graag zou willen testen. Als je wordt uitgekozen om het product te testen, krijg je het gratis thuisgestuurd. Vervolgens heb je in de meeste gevallen vier weken de tijd om het product te testen en er reviews over te schrijven. Daarna stuur je het product gratis terug of koop je het met korting.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Is Reviewclub betrouwbaar?
Reviewclub is een betrouwbaar panel voor wie graag de nieuwste producten wil testen in ruil voor een eerlijke review.

Hoe werkt de Reviewclub?
Bij Reviewclub mag je gratis producten testen in ruil voor een eerlijke review. Je krijgt niet betaald voor het testen van het product of het schrijven van de review. Zo draagt Reviewclub bij aan een authentieke review industrie.

Hoe kan ik gratis producten testen?
Gratis producten testen kan bij een zogenaamd testpanel. Onder andere Toluna, GfK en Reviewclub zijn panels waar je dit kunt doen. De voorwaarden voor het testen van producten verschillen per panel.

Heb je ervaring met Reviewclub?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Irene kouwenberg

  Ik krijg totaal geen contact met deze site. Niemand reageert op vragen (Al 2 maanden niet). Ik zou geld terug krijgen voor een test product die ik in december aangeschaft heb. Tot op heden is er nog geen bedrag terug overgemaakt… ik ben zeer ontevreden

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Nienke

  Ik heb een zeer positieve ervaring met Reviewclub! Ik test nu al bijna twee jaar voor de Reviewclub. Het zijn vooral de verzorgingsproducten die ik test, omdat die meestal gratis zijn. Zo kan ik én testen voor mensen die het overwegen te kopen én zelf gebruik maken van gratis producten.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  2 ervaringen Reviewclub

  3.5 uit 5
  1
  0
  0
  1
  0
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl