• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 151 artikelen

Spaarwinkelen

Spaarwinkelen

Spaarwinkelen is een cashback website waarop je niet alleen geld terug kunt krijgen op je online aankopen, maar waar je ook diverse kortingscodes en andere acties kunt vinden. De website werkt samen met een aantal bekende webshops, waaronder Bol.com en Kleertjes.com. Wil je weten of het aanmelden op deze website de moeite waard is, hoe het precies werkt en of er betere opties beschikbaar zijn? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
  • Inschrijfbonus van €2,50.
  • Goede cashback kortingen.

Minpunten:
  • De website werkt slechts met enkele honderden webshops samen.
  • Uitbetaling is pas mogelijk vanaf €25,-.
  • Geen andere mogelijkheden om extra geld te verdienen.

terug naar menu ↑

Over Spaarwinkelen

Spaarwinkelen is een cashback website waarop je korting kunt krijgen op je online aankopen. Als lid van de website heb je toegang tot bepaalde cashback-acties. Als je via de website doorklikt naar de webshop waar je iets wilt kopen en daar een aankoop doet, krijgt Spaarwinkelen daar een vergoeding voor, omdat je via hen naar de webshop bent gegaan. Die vergoeding delen ze vervolgens met jou. Zo verdienen zij aan jouw online aankopen en krijg je er zelf ook nog een leuk bedrag voor terug.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Om met cashback te shoppen, moet je je eerst even aanmelden als lid van Spaarwinkelen. Aanmelden kun je gratis doen via de website. Daar vul je onder andere je e-mailadres in en kies je een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Zodra je lid bent, kun je via de website op zoek gaan naar interessante aanbiedingen bij jouw favoriete webshops. Vervolgens kun je via de button doorklikken naar de webshop waar je iets zou willen kopen. Daar winkel je vervolgens precies zoals je dat gewend bent en bevestig je je aankoop. Op het moment dat je de bestelling plaatst, krijg je de korting nog niet. Bij cashback korting is het namelijk zo dat je de korting achteraf pas terugkrijgt. In dit geval in je account op Spaarwinkelen.nl.

Naast cashback shoppen, kun je op de website ook kortingen vinden voor bepaalde producten of webshops. Zolang die kortingscode van Spaarwinkelen zelf komt, heb je ook evengoed nog recht op de cashback korting voor die webshop. Zo profiteer je dus van dubbel voordeel.

De cashback wordt in je account bijgeschreven, zodra de aankoop is goedgekeurd. Afhankelijk van bij welke webshop je de aankoop hebt gedaan, kan dit tot wel enkele maanden duren. In je account spaar je alle cashback bij elkaar op. Op het moment dat je tegoed €25,- of meer bedraagt, kun je een uitbetaling aanvragen. Het geld zal dan naar je bankrekening worden overgemaakt.

Een nadeel van deze website is dat ze geen handige app hebben en ook niet over een toolbar voor je webbrowser beschikken. Hierdoor is de kans groot dat je interessante kortingen misloopt, omdat je vergeet die op de website van Spaarwinkelen te zoeken. Een ander nadeel is dat je account na 12 maanden niet ingelogd te hebben, wordt opgeheven. In dat geval ben je een eventueel openstaand saldo kwijt. Daarnaast biedt de website geen andere manieren om geld te verdienen.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Met cashback shoppen kun je flink wat geld verdienen, zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen. Op elke aankoop die je bij een aangesloten webshop doet, krijg je namelijk cashback. En hoewel dit vaak slechts om enkele procenten van het aankoopbedrag gaat, loopt dat (vooral als je veel aankopen online doet) al snel flink op.

Spaarwinkelen werkt met relatief weinig webshops samen. Hierdoor kun je er dus ook niet optimaal profiteren van cashback-acties. Wie graag het maximale wil verdienen met zijn/haar online aankopen, kan zich daarom beter aanmelden bij de beste cashback websites. Door je daar aan te melden, kun je tot wel €1000,- per jaar aan cashback verdienen.

terug naar menu ↑

Is Spaarwinkelen betrouwbaar?

Ja, Spaarwinkelen is een betrouwbare website. Cashback wordt daadwerkelijk toegekend, al kan dat soms wel enkele maanden duren.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op Spaarwinkelen.nl is een pagina met veelgestelde vragen te vinden. Daar vind je onder andere antwoord op vragen over betalingen, spaarwinkelen en transacties. Ook kun je daar terecht als je technische ondersteuning nodig hebt. Mocht je op die pagina het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website of via het ticket-systeem vanuit je account.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Op de website is een privacyverklaring te vinden waarin je kunt lezen welke gegevens door de website worden verzameld en wat ze daar precies mee doen. Zo worden jouw persoonlijke gegevens bijvoorbeeld gebruikt om je nieuwsbrieven te kunnen sturen en om contact met je op te nemen. Je gegevens worden beveiligd, zodat misbruik ervan voorkomen kan worden. Mocht je vragen hebben over de privacyverklaring, of wil je weten welke gegevens de website precies van jou heeft, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je je account op Spaarwinkelen wilt verwijderen, dan kun je dit (nog) niet zelf doen. Wel kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice via het ticket-systeem of via het contactformulier op de website. Als je aangeeft dat je je account wilt opheffen, dan zullen zij dit voor je regelen.

terug naar menu ↑

Advies

Je aanmelden bij Spaarwinkelen is op zich geen slecht idee, maar er zijn wel betere cashback websites beschikbaar. Op die websites kun je meer geld verdienen met je aankopen en kun je gebruikmaken van een handige toolbar, waardoor je nooit meer interessante korting misloopt. 

De meeste goede cashback websites beschikken over een eigen app, en ze werken samen met veel meer webshops dan Spaarwinkelen doet. Daarnaast bieden ze je ook andere mogelijkheden om geld te verdienen.

Ons advies: meld je aan bij een of meer van de beste cashback websites van Nederland. Op die websites kun je namelijk (veel) meer geld verdienen.

Heb je ervaring met Spaarwinkelen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl