• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen

BetaaldeOnlineEnquetes.nl

BetaaldeOnlineEnquetes.nl

Betaaldeonlineenquêtes.nl is website waarop je je kunt inschrijven om enquêtes in te vullen voor de panels waarmee deze website samenwerkt. Het is dus zelf geen onderzoekspanel of enquête site, maar een tussenpartij. Zij verdienen geld aan jouw aanmelding en daarom willen ze je maar wat graag binnenhalen. Dit doen ze met beloftes die ze hoogstwaarschijnlijk niet waar zullen maken. In plaats van je bij deze website aan te melden, kun je ook zelf bepalen voor welke van de 8 beste betaalde enquête sites je aan de slag wilt gaan. Wil je toch graag meer weten over BetaaldeOnlineEnquêtes.nl? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Geen

Minpunten:
 • BetaaldeOnlineEnquêtes.nl is zelf geen onderzoekspanel of enquête site, maar een tussenpartij.
 • Ze proberen je binnen te halen met beloftes (€14 per uur), die hoogstwaarschijnlijk niet waargemaakt zullen worden.
 • Ze verdienen geld met jouw aanmelding.

terug naar menu ↑

Over BetaaldeOnlineEnquêtes.nl

BetaaldeOnlineEnquêtes.nl is een website die werkt als een soort van tussenpartij tussen jou en de daadwerkelijke enquête site. Het Engelse bedrijf achter de site krijgt betaald voor jouw aanmelding, waardoor het bedrijf je binnen probeert te halen met allerlei mooie beloftes.

Op de website kom je een hoop kromme zinnen tegen, die rechtstreeks uit een vertaalmachine lijken te komen. Gezien het bedrijf Engels is, is die kans ook aanwezig. Je kunt je afvragen waarom je je bij een Engels bedrijf aan zou melden om voor Nederlandse onderzoekspanels aan het werk te gaan.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Om je aan te melden, kun je terecht op de website. Hiervoor dien je een aantal persoonlijke gegevens in te voeren, waarbij niet echt duidelijk wordt vermeld wat de website precies met jouw gegevens doet. Daarnaast zijn ze ook niet duidelijk over met welke partijen ze samenwerken.

Na je aanmelding, krijgt je toegang tot enquêtes van panels met wie de website samenwerkt. Hierdoor heb je geen toegang tot alle goede panels die er zijn, maar alleen tot de panels met wie zij samenwerken. De kans dat je daardoor inkomsten misloopt, is aanwezig.

Op de homepage staat dat je €300,- per maand kunt verdienen door je aan te melden op de website. Er worden allerlei beloftes gedaan, maar er is niet duidelijk hoe die waargemaakt zullen worden, waardoor je je kunt afvragen hoe realistisch die beloftes zijn.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Volgende de website zelf kun je maar liefst €14 per uur en €75 euro per week verdienen door je bij hen aan te melden. Deze beloftes klinken erg leuk, maar aangezien nergens wordt benoemd met welke onderzoekspanels ze samenwerken, valt te betwijfelen of deze bedragen realistisch zijn. Vooral het bedrag dat je volgens de website per uur zou kunnen verdienen, is wel héél hoog. Natuurlijk zijn er wel enquêtes waarvoor je een flinke vergoeding ontvangt, maar de kans dat je daarmee €14 euro per uur kunt verdienen, is niet zo groot.

Hoeveel je daadwerkelijk kunt verdienen met het invullen van de enquêtes hangt van verschillende factoren af, waaronder van waar je woont, of je een man of vrouw bent en welke leeftijd je hebt. Daarnaast is het uiteraard ook afhankelijk van hoeveel enquêtes er beschikbaar zijn. Daarom kun je de beloftes die deze website doet maar beter met een korreltje zout nemen.

Wil je graag een leuk bedrag per maand bijverdienen met het invullen van enquêtes? Dan kun je je beter aanmelden bij een of meer van de beste onderzoekspanels van Nederland. Op die manier is er geen tussenpartij die geld aan jou verdient en kun je kiezen voor de best betaalde enquête sites van dit moment.

terug naar menu ↑

Is Betaalde Online Enquêtes betrouwbaar?

Het bedrijf dient zich aan de Europese wetten te houden die gelden rondom de bescherming van persoonsgegevens, dus wat dat betreft is het veilig om je aan te melden. Wel is het privacybeleid van de website enigszins lastig te interpreteren. Ze geven aan dat ze jouw persoonlijk informatie gebruiken om je te voorzien van informatie over ‘andere relevante manieren om geld te verdienen’. Dit is nogal een ruim begrip en doet vermoeden dat het ontvangen van spam nog weleens een gevolg van je aanmelding zou kunnen zijn.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over hoe betaalde enquêtes precies werken, hoeveel je ermee kunt verdienen en hoe je zult worden uitbetaald? Dan kun je het antwoord op deze vragen vinden bij de veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag daar niet tussen staan, dan is het niet zo makkelijk om te achterhalen waar je dan met je vraag terecht zou kunnen, aangezien dat nergens op de website staat aangegeven.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Op de website is een vrij kort privacybeleid te vinden. Daarin kun je precies lezen wat de website met jouw gegevens doet. In het stuk dat gaat over het gebruik van jouw persoonlijke informatie staat dat de website jouw gegevens gebruikt om je te voorzien van informatie over ‘andere relevante manieren om geld te verdienen’. Dit is een behoorlijk ruim begrip, waardoor de kans aanwezig is dat je te maken zult krijgen met (flink wat) ongewenste e-mails. Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen via privacy@betaaldeonlineenquetes.com.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je geen gebruik meer maken van de services van BetaaldeOnlineEnquêtes.nl? Dan kun je je uitschrijven door op de daarvoor bestemde link in een van de e-mails van de website te klikken. Mocht je niet zo snel een e-mail van de website tot je beschikking hebben, dan kun je een e-mail sturen naar unsubscribe@betaaldeonlineenquetes.com om je uit te schrijven. Ook kun je natalie@betaaldeonlineenquetes.com blokkeren in je mailbox.

terug naar menu ↑

Advies

Als je graag geld wilt verdienen met het invullen van enquêtes, dan is het niet nodig om je aan te melden op BetaaldeOnlineEnquêtes.nl. Sterker nog: het is compleet overbodig. In plaats daarvan kun je je beter direct aanmelden bij een of meer van de 8 beste enquête sites. Op die manier kun je helemaal zelf bepalen voor welke enquête sites je aan het werk wilt gaan.

Heb je ervaring met BetaaldeOnlineEnquetes.nl?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Brenda

  Inmiddels 3 mails gespendeerd aan het verzoek om mijn 10 euro over te maken Mijn punten zijn om 25 april afgeschreven maar tot nu toe geen uitbetaling. En het is inmiddels 3 juni. Mijn advies: meld je niet aan. Er zijn veel betere enquête sites die direct uitbetalen of ten minste binnen een week. Ik haak af. Jammer dat ik toch nog 1 ster moest invullen, want zelfs dat is nog te veel.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Brenda

  Slechte site. Je vult enquêtes in maar als je je 10 Euro wilt innen kun je fluiten naar je geld. En op mails wordt niet gereageerd. Niet eens 1 ster waard

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Anja

  Op 4 april heb ik een verzoek tot uitbetaling gedaan, na het behalen van het vereiste aantal punten. Helaas op 30 april nog niets gehoord. Op diverse mails van mijn kant wordt niet gereageerd.

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  3 ervaringen BetaaldeOnlineEnquetes.nl

  1.0 uit 5
  0
  0
  0
  0
  3
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl