• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

Jouw-Mening.be

Jouw-Mening.be

Jouw-mening.be is een website waarop je geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Het werken voor dit panel is een ideale (bij)baan voor wie graag zijn of haar mening geeft over de meest uiteenlopende onderwerpen. Voor het geven van je mening word je vervolgens betaald. Dit komt omdat jouw mening bedrijven kan helpen om hun producten, diensten of bijvoorbeeld marketingstrategie te verbeteren. Wil je weten of het aanmelden bij Jouw Mening een goed idee is, hoe het panel precies werkt en hoeveel je er zou kunnen verdienen? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Verdien tot wel €5,- per ingevulde enquête.
 • Voldoende vragenlijsten beschikbaar.
 • Wissel je krediet in voor cadeaubonnen van bekende aanbieders.

Minpunten:
 • Alleen geschikt voor inwoners van België.

terug naar menu ↑

Over Jouw Mening

Jouw Mening is een onderdeel van het bedrijf Dynata Global UK Limited, dat voorheen bekendstond onder de naam Research Now Limited. Dit marktonderzoeksbureau is wereldwijd werkzaam in meer dan 94 landen en doet onderzoek naar verschillende data die bedrijven kan helpen om hun producten, diensten en/of marketingstrategie aan te passen of te verbeteren.

Om die data te verzamelen maakt het bedrijf gebruik van diverse panels. Per jaar vullen de leden van al deze panels bij elkaar meer dan 100 miljoen enquêtes in. Jouw-mening.be is een van de panels die wordt ingezet om onderzoek te doen in België. Doordat het panel lid is van diverse brancheorganisaties weet je zeker dat het panel zich aan de geldende richtlijnen houdt en dat je persoonlijke gegevens er veilig zijn.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Lijkt het je leuk om voor dit panel aan de slag te gaan en ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je je aanmelden als lid via de website. Hier vul je een aantal gegevens in om je in te schrijven en vervolgens ontvang je een activatiemail waarmee je je account kunt activeren.

Om ervoor te zorgen dat je wordt uitgenodigd voor enquêtes die bij je passen, is het belangrijk om je profiel op de website zo volledig mogelijk in te vullen. Op het moment dat er een onderzoek beschikbaar is waar jij geschikt voor bent, dan zul je daar een e-mail over ontvangen. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je een interessant onderzoek misloopt.

De duur van de onderzoeken en de beloningen die je ervoor krijgt, verschillen per keer. Over het algemeen kun je een enquête in minder dan 15 tot 20 minuten invullen. Op het moment dat je de enquête volledig hebt ingevuld, ontvang je de beloning die ervoor staat in je account. Daar spaar je de beloningen op tot je het minimale uitbetalingsbedrag hebt bereikt.

Op het moment dat je minimaal €10,- bij elkaar hebt gespaard, kun je het gespaarde bedrag inwisselen voor cadeaubonnen van diverse bekende (web)shops en merken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van Bol.com, Decathlon, iTunes of Zalando. Hierdoor is er altijd wel een beloning te vinden die bij je past.

Een extra pluspunt is dat je door deel te nemen aan de onderzoeken ook nog eens je steentje bijdraagt aan de donatie die aan het American Red Cross wordt gedaan. Dit goede doel ontvangt elke maand $10.000 om mensen in nood te kunnen helpen.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Hoeveel je bij dit panel kunt verdienen, hangt van verschillende dingen af. Zo ligt het aan de hoeveelheid tijd die jij investeert in het meedoen aan onderzoeken, maar ook aan hoeveel onderzoeken er voor jou beschikbaar zijn. Gezien de relatief hoge vergoedingen die dit panel biedt, zou het mogelijk moeten zijn om enkele tientallen euro’s per maand bij te verdienen.

Wil je graag meer verdienen? Dan raden we je aan om je ook bij een of meer van de andere panels in onze top 8 best betaalde enquête sites in België in te schrijven. Door actief deel te nemen aan de onderzoeken van die panels, zou je tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen verdienen met het invullen van enquêtes.

terug naar menu ↑

Is Jouw Mening betrouwbaar?

Ja, Jouw Mening is absoluut een betrouwbaar onderzoekspanel. Niet alleen is je privacy goed beschermd, maar je kunt er ook van uitgaan dat je de beloningen daadwerkelijk zult ontvangen.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Voor vragen over je account, enquêtes of beloningen kun je terecht op de pagina ‘Help’ op Jouw-mening.be. Daar vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Zo krijg je in veel gevallen snel antwoord op je vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van het panel via het contactformulier op de website.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Jouw Mening behoort tot de beste enquête sites van België. Daarnaast is het bedrijf lid van diverse bracheorganisaties. Hierdoor weet je zeker dat je persoonlijke gegevens goed worden beschermd en dat het panel zich aan de gestelde regels houdt. In het uitgebreide privacybeleid op de website kun je precies lezen welke gegevens de website over jou verzamelt, hoe ze die gegevens gebruiken, hoe jouw gegevens eventueel gedeeld kunnen worden, en wat ze doen om die gegevens te beschermen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Mocht je je account op Jouw-mening.be willen verwijderen, dan kun je dit doen door in te loggen op de website. Via je account kun je vervolgens het standaard verwijderingsproces gebruiken. Je kunt je account ook opzeggen via het contactformulier. Daar kun je dan voor de optie ‘Verzoek tot afmelding van account of Abonnement opheffing’ kiezen om je account te laten verwijderen.

terug naar menu ↑

Advies

Je inschrijven bij Jouw-Mening.be is wat ons betreft zeker een goed idee. Het is een goed en betrouwbaar panel en je vindt er een fijne hoeveelheid onderzoeken. Woon je niet in België? Check dan de 8 beste enquête sites van Nederland.

Heb je ervaring met Jouw-Mening.be?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Melis K

  Er loopt sinds ze hun website updaten begin augustus 2023 iets fout hoor bij jouw-mening.be. Enquetes invullen loopt vast en inloggen lukt mij ineens ook niet meer. Verdiende centjes dus wss kwijt 🙁

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Jp

  Vroeger was dit een goede zaak, maar nu zou men zijn identiteit gegevens moeten doorgeven via fotos Om uw beloningen te kunnen innen . Dit wordt overal afgeraden om fishing te voorkomen behalve bij jouw mening. Dus een heel slechte zaak

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door MB

  Begin hier absoluut niet mee! In het begin lijkt het goed en verdien je sneller dan met sommige andere websites. Als je echter je beloning will inruilen komen ze af dat je met je ID (!!) Moet bevestigen. Zeer louche, en ook pas toevallig als je de beloning will inruilen, niet voor het invullen van enquêtes… Niet doen dus, pure tijdverspilling

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door diana oliva

  ik heb hier ook een account en vul vragenlijsten in maaaaar!!! van de 10 vragenlijsten die ik in vul krijg ik maar mss voor 5 a 6 vragenlijsten beloond ik heb vandaag 2 verschillende vragenlijsten ingevuld van 0.5 euro en 0.75 euro mijn saldo stond op 2.5 euro na de twee ingevuld te hebben staat deze nu nog steeds op 2.5 euro ik kreeg 0 euro erbij terwijl ik die 2 wel ingevuld heb tot het einde kwam er gewoon niets bij mijn saldo bleef hetzelfde dus eigenlijk een lange tijd verspilt op niets. en wat verdien je op een maand telkens invullen? max 10 euro de maand als je geluk hebt. is het echt de moeite waard? veel geld verdien je er niet mee je moet al blij zijn als je 10 euro de maand hebt. dus veel tijdverlies en niet altijd beloond worden jammer . maar ja bij mij telt nu eenmaal iedere euro en die zijn bij mij dan weer welkom ik heb een belachelijk klein inkomen zo erg dat ik mijn appartement moest opgeven om als 42 jarige vrouw met mijn chihuahua terug bij mamma moest gaan wonen. alles is te duur ik kan nu niets meer betalen eten is een luxe geworden terwijl tv’s spotgoedkoop zijn . belachelijk gewoon en dan deze site geeft max 10 euro de maand en de helft niet uitbetalen sorry dit is de mensen afzetten die niets hebben hier zitten geen rijke stinkers op hoor. dus in het kort deze site kloot u langs alle kanten

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Tom

  Pure oplichterij. Bij het verzilveren van mijn beloning krijg ik steeds dezelfde foutmelding, en na gericht opzoekwerk is duidelijk dat veel mensen deze foutmelding krijgen wanneer ze proberen te verzilveren. Account zonder reden opgeschort terwijl er nog 60 euro opstaat. Oplichterij!

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door Vanessa

  Plots wordt account opgeschort terwijl er nog +30 euro op mijn account staat. Wanneer je dan mailt of wil vernemen waarom, krijg je een bijzonder vaag antwoord. Ze verzamelen al uw data en wanneer ze voldoende van je weten kan je oprotten en schorsen ze je account zonder ook maar een woordje uitleg. NIET OK.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door jef

  Bijzonder negatieve ervaring.Je wordt gelokt met interessante enquëtes. Met verdiensten tot 5 euro per enquête… nooit tegengekomen. interessant zijn de enquêtes; meestal. Maar na een periode werd alleszins mijn account afgesloten. Zonder uitleg, Zonder verhaal, jammer. Alle opgebouwde krediet is verloren gegaan. Op andere reviewsites lees ik hetzelfde verhaal. Niet aan beginnen is mijn advies.

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door Diagre

  Aangename vragenlijsten en een correcte vergoeding

  Nuttig(2) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  8 ervaringen Jouw-Mening.be

  1.8 uit 5
  1
  0
  1
  0
  6
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl