• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

Philips producttester

Philips producttester

Lijkt het je leuk om de nieuwste producten op het gebied van persoonlijke verzorging, beeld of huishoudelijke artikelen te testen? Dan zijn er online een hoop websites te vinden waarop je dat zou kunnen doen. Een van de platformen waarop je terechtkunt om product tester te worden, is het Philips producttesterplatform. Wil je weten of producttester worden bij Philips betrouwbaar is, wat de voor- en nadelen zijn en of het de moeite waard is? In deze review lees je er alles over.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
 • Leuke producten testen
 • Producten mag je vaak houden na testen
 • Dure producten kunnen na testen vaak met korting gekocht worden

Nadelen:
 • Niet altijd veel keuze uit testproducten
 • Je kunt niet zomaar elk beschikbaar product testen

terug naar menu ↑

Over het Philips producttesterplatform

Philips is een naam die waarschijnlijk iedereen wel kent. Dit Nederlandse elektronicaconcern is opgericht in 1891 en begon ooit als gloeilampenfabriek in Eindhoven. Inmiddels is het populaire bedrijf uitgegroeid tot een merk dat we onder andere kennen van tv’s, airfryers, tandenborstels en stofzuigers.

Philips voert zelf producttesten uit. Hiervoor selecteren ze mensen die zich aanmelden als Philips producttester. Door de producten door geselecteerde mensen te laten testen, kan Philips eventueel stappen ondernemen om hun producten te verbeteren.

terug naar menu ↑

Hoe werkt Philips producttester worden?

Lijk het je wel wat om aan de slag te gaan als producttester voor Philips? Dan kun je je als tester registreren via de website. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, ontvang je een mail om jouw registratie te bevestigen. Ben je al lid van ‘My Philips’? Dan hoef je je niet te registreren, maar kun je je direct aanmelden.

Nadat je je hebt aangemeld, kun je op zoek gaan naar een product dat je graag zou willen testen. Hiervoor vind je een duidelijk overzicht van producten die getest moeten worden op de website. Zodra je een product hebt gevonden dat je graag zou willen testen, kun je je daarop inschrijven. Hiervoor moet je ongeveer 3 tot 6 vragen beantwoorden.

Philips bekijkt de inschrijvingen die binnenkomen op producten en kiest de meest geschikte mensen uit om het product te testen. Hierbij kijken ze bijvoorbeeld naar of jij wel of niet de juiste doelgroep bent voor het testen van het product. Als je niet aan de voorwaarden voldoet of als Philips betere kandidaten heeft, dan kan het zijn dat je wordt afgewezen. Vervolgens kun je je uiteraard gewoon op een nieuw product inschrijven.

Word je uitgekozen om een product te testen? Dan zal Philips het product dat je moet testen opsturen naar het adres dat in jouw testerprofiel staat. Vervolgens ontvang je een e-mail waarin alles staat over de testfase, waaronder wanneer die precies begint. In de periode die volgt, mag je het product gaan uittesten. Meestal test je een product gedurende 14 dagen uit.

Na de testfase start de beoordelingsfase. Hierover zul je opnieuw een e-mail ontvangen, waarin onder andere informatie staat over het schrijven van een beoordeling. Dat is namelijk wat je gaat doen in ruil voor het gratis testen van het product: reviews schrijven op een of meer platformen. Philips laat je weten op welke platformen dat dient te gebeuren. Ze willen graag dat jij zo eerlijk mogelijk bent over het geteste product. Hierdoor mag je dus ook negatieve recensies schrijven.

In veel gevallen mag je het geteste product na het afronden van het testen en de beoordeling houden. In sommige gevallen moet je het product terugsturen. Als dat zo is, wordt dat altijd duidelijk aangegeven in de testbeschrijving, die je kunt lezen voordat je je inschrijft op het product.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Met het testen van de producten van Philips verdien je geen geld. Wel is het zo dat je de testproducten vaak mag houden. Zo kun je, afhankelijk van de waarde van het geteste product, toch best een leuk bedrag verdienen met het testen. Zo kan het zijn dat je een elektrische tandenborstel, scheerapparaat of ander apparaat krijgt voor het werk dat je hebt verricht. Mag je het product niet houden? Dan is het vaak mogelijk om het met korting te kopen.

terug naar menu ↑

Is het Philips producttesterplatform betrouwbaar?

Ja, werken als Philips producttester is absoluut betrouwbaar. Philips is een zeer bekend bedrijf en je kunt ervan uitgaan dat de producten die je mag testen daadwerkelijk naar je opgestuurd worden. Omdat er van tevoren duidelijk wordt aangegeven of je het product wel of niet mag houden na afloop van de testperiode weet je precies waar je aan toe bent.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen over het testen van producten voor Philips of over de procedure die je daarvoor moet volgen? Dan kun je de deelnamevoorwaarden lezen op de website. Daar worden ook gelijk veelgestelde vragen beantwoord. Heb je daarna toch nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met het Philips-producttesterteam via het contactformulier op het producttesterplatform.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Wil je weten welke persoonlijke gegevens Philips precies van jou verzamelt als je aan de slag gaat als producttester? Dan kun je daar in de privacyverklaring alles over lezen. In de deelnamevoorwaarden kun je daarnaast alles lezen over wat er van jou verwacht wordt als je als producttester voor Philips aan de slag gaat.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je niet langer producten testen voor Philips? Dan kun je simpelweg niet meer reageren op producten die getest moeten worden. Wil je liever je hele account verwijderen? Log dan in op je profiel op de website. Kies vervolgens voor de optie ‘Verwijder mijn account’. Je account wordt dan binnen drie dagen verwijderd.

terug naar menu ↑

Conclusie

Wil je graag producten testen voor Philips en in ruil daarvoor het product houden of met korting kopen? Dan kun je je inschrijven als producttester bij Philips. Nadat je aanmelding voltooid is, kun je je inschrijven op de producten die getest moeten worden. Ben jij geschikt als producttester voor dat product? Dan krijg je het product thuisgestuurd. Nadat je het product getest hebt, schrijf je er een of meer reviews over. Daarna mag je het product vaak houden of met korting kopen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen 

Hoe kan ik gratis producten testen?
Als je gratis producten wilt testen, dan kun je je inschrijven op websites waar je dat kunt doen. Voorbeelden van platformen waarop je producten kunt testen, zijn onder andere: Toluna, Buzzer, Reviewclub en HetTestpanel.

Hoe word je tester van producten?
Door je in te schrijven op platformen zoals het Philips producttesterplatform, Toluna, Buzzer of Reviewclub kun je producttester worden. Als je daar reageert op de producten die je wilt testen, kan het platform jou selecteren om het product te ontvangen en testen in ruil voor een review.

Mag je producten van Philips houden na testen?
In veel gevallen mag je de producten die je voor Philips hebt getest houden. Als dat niet zo is, is het vaak mogelijk om het product met korting te kopen.

Heb je ervaring met Philips producttester?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Atomic87

  Ben al meerdere keren ingeloot door Philips om een product te testen. Het leuke is dat je het product achteraf mag houden, zonder bijkomende kosten! Helaas zijn er veel product testers, dus je komt er lang niet altijd tussen, maar de keren dat het lukt heb je wel een gratis product in ruil voor jouw eerlijke mening. Een hele goeie deal, lijkt mij!

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Anoeska

  Nee ik heb nog geen ervaring ermee maar zou het geweldig vinden om het te ervaren gr anoeska

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Anoeska

  Hallo ik zou heel erg graag een product tester voor Philips willen worden en waarom ,nou zo kan ik op mijn manier helpen om een steentje bij te dragen en om wat voor de maatschappij te betekenen en ik kan ook wel wat afleiding gebruiken want ik heb te horen gekregen dat ik de longziekte COPD heb en ik zit helaas in de laatste fase van mijn leven en ik ben nog maar 39 jaar dus het zou voor mij geweldig zijn als ik jullie kan helpen als tester mvg anoeska

  Nuttig(1) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  3 ervaringen Philips producttester

  5.0 uit 5
  2
  0
  0
  0
  0
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl