• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 161 artikelen

Surveyworld

Surveyworld

Surveyworld is, anders dan de naam misschien doet vermoeden, geen aanbieder van online onderzoeken. Wat deze website wel doet, is gebruikers wijzen op beschikbare panels waar men onderzoeken in kan vullen. Op zich is er niets mis met de website, maar dat betekent niet dat het een goed idee is om je er in te schrijven. Wil je weten wat voor website Surveyworld precies is, of het wel of niet verstandig is om je er in te schrijven en wat je alternatieven zijn? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Aanmelden is gratis
 • Overzicht van panels en onderzoeken

Minpunten:
 • Surveyworld is zelf géén onderzoekspanel
 • De website verdient geld met jouw gegevens
 • Je kunt je beter zelf aanmelden bij de beste panels

terug naar menu ↑

Over Surveyworld

Surveyworld is een soort tussenpartij die slim inspeelt op de wens van veel mensen om vanuit huis geld te verdienen met het invullen van enquêtes. De website is onderdeel van het bedrijf e-Bron Marketing BV, een Nederlands marketingbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in affiliate en e-mailmarketing.

Surveyworld is geen onderzoekspanel. Hoewel het bedrijf je wel toegang kan geven tot panels en onderzoeken, biedt deze website je die onderzoeken zelf niet aan. Wat de website wel doet is geld verdienen aan de hand van jouw gegevens. Daar is op zich niets mis mee, maar je kunt je afvragen of je wel wilt dat jouw gegevens door dit bedrijf verzameld worden.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Op zich klinkt het heel handig: je op één website inschrijven als lid en vervolgens toegang krijgen tot panels en onderzoeken. Dat is wat Surveyworld doet. Door je gratis aan te melden als lid van de website krijg je toegang tot diverse panels en onderzoeken. Wat je echter niet weet is of die panels en onderzoeken ook de meest interessante keuze voor jou zijn. De kans is namelijk aanwezig dat je die panels en onderzoeken te zien krijgt, omdat Surveyworld het meest van die panels betaald krijgt en niet omdat jij daar het meest kunt verdienen.

In plaats van ervoor kiezen om je bij Surveyworld aan te melden, kun je je beter zelf aanmelden bij de beste enquête sites van dit moment. Zo voorkom je dat een website als Surveyworld jouw gegevens heeft en die deelt met andere partijen, en weet je zeker dat je je ook echt aanmeldt bij panels waar jij het meeste voordeel uit haalt. Zo kun je direct aan de slag met het invullen van enquêtes en hoef je je geen zorgen te maken over je privacy.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Bij Surveyworld zelf verdien je helemaal niets, daar ze, zoals net al benoemd, zelf geen onderzoekspanel zijn. Wat de website wel doet is voor jou opsommen bij welke panels je je aan zou kunnen melden om daar geld te verdienen met het invullen van enquêtes. Wat je echter niet zeker weet is of die panels ook tot de beste betaalde enquête sites  behoren.

Wil je graag serieus aan de slag met het invullen van enquêtes om zo extra geld te verdienen? Dan doe je er goed aan om je aan te melden bij een of meer van de 8 beste enquête sites van dit moment. Zo weet je zeker dat jouw inzet maximaal beloond wordt. 

Wie graag zo veel mogelijk geld wil verdienen met het meedoen aan online onderzoeken, kan zich het beste bij alle panels in die lijst aanmelden. Zo heb je toegang tot alle beschikbare onderzoeken en kun je tot wel enkele honderden euro’s per maand bijverdienen met het invullen van enquêtes.

terug naar menu ↑

Is Surveyworld betrouwbaar?

Op zich is Surveyworld betrouwbaar. Uit de privacy policy die je op de website kunt vinden, blijkt echter niet precies hoelang ze jouw gegevens zullen bewaren. En hoewel het bedrijf achter de privacywet staat, wordt ze daarmee niet verboden om jouw gegevens met derden te delen. Denk dus goed na voordat je je inschrijft bij Surveyworld en bedenk je dat je je ook gewoon zelf aan kunt melden bij de beste onderzoekspanels, zodat niemand gebruik kan maken van jouw persoonlijke gegevens.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op de homepage van Surveyworld worden direct een aantal veelvoorkomende vragen behandeld. Zo lees je er onder andere hoe het zit met beloningen voor het invullen van enquêtes, of het gratis is om je aan te melden en hoe je dit laatste kunt doen. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Surveyworld door ze een bericht te sturen via Facebook. Andere mogelijkheden om contact op te nemen worden niet op de website genoemd.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Op de website van Surveyworld vind je onderaan de pagina de privacy policy. Hierin staat welke gegevens de website precies verzamelt en wat er met die gegevens gedaan wordt. Op zich ziet het er allemaal prima uit, maar er zijn een aantal dingen die niet helemaal duidelijk zijn. Zo staat er nergens hoelang het bedrijf jouw gegevens zal bewaren en laten de kleine lettertjes ruimte over voor Surveyworld om jouw gegevens met derden te delen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Heb je je aangemeld bij Surveyworld en wil je je graag uitschrijven? Dan is het niet direct duidelijk hoe je dat zou kunnen doen. Op de website zelf kun je hier bijvoorbeeld geen informatie over vinden. In de privacyverklaring valt te lezen dat je het bedrijf achter de website kunt verzoeken om jouw gegevens te verwijderen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar e-Bron Marketing, het bedrijf achter Surveyworld.

terug naar menu ↑

Advies

Als je graag geld wilt verdienen met het invullen van enquêtes, dan adviseren we je om je zelf aan te melden bij de beste enquête sites en Surveyworld links te laten liggen. Zo weet je zeker dat je je aanmeldt bij panels waar je een leuk zakcentje bij kunt verdienen en hoef je je niet af te vragen wat een tussenpartij als Surveyworld met jouw gegevens zal doen. Wil je echt leuk bijverdienen? Schrijf je dan in bij alle panels in de top 8 beste onderzoekspanels.

Heb je ervaring met Surveyworld?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Marcel

  Ik word alleen maar lastig gevallen met SPAM. Er zijn betere panels. Niet aan beginnen!

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring Surveyworld

  1.0 uit 5
  0
  0
  0
  0
  1
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl