• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 162 artikelen

Testnugratis.nl

Testnugratis.nl

Ben je op zoek naar een manier om gratis producten te testen? Dan zijn er verschillende websites waarop je dat zou kunnen doen. Tijdens je zoektocht naar zulke websites ben je ongetwijfeld ook de website Testnugratis.nl tegengekomen. Wil je weten of Testnugratis.nl betrouwbaar is, wat de voor- en nadelen van de website zijn en wat voor producten je daar kunt testen? Lees dan snel verder.

Voordelen & Nadelen 

Pluspunten:
 • Geeft een overzicht van acties en producten die getest kunnen worden
 • Je kunt selecteren op het soort actie
 • Blog met onder andere tips over geld verdienen vanuit huis

Nadelen:
 • De website is geen panel
 • Je kunt geen producten testen op de website zelf
 • De website biedt slechts een beperkt overzicht van acties
 • Je kunt beter zelf zoeken naar panels/websites waar je producten kunt testen

terug naar menu ↑

Over Testnugratis.nl

Testnugratis.nl is een website waarop je van alles kunt vinden over het testen van producten. Zo worden er actuele acties waaraan je deel kunt nemen uitgelicht op de homepage en kun je op de blogpagina allerlei tips vinden over het testen van producten en het verdienen van een extra zakcentje.

Testnugratis.nl is dus zelf geen panel waar je producten kunt testen. Het is enkel en alleen een website die dit soort acties verzamelt en in een overzicht zet.

terug naar menu ↑

Hoe werkt Testnugratis.nl?

Testnugratis.nl is een website waarop je een overzicht vindt van producten die op dit moment getest kunnen worden. Ook vind je er acties waar je gratis producten kunt krijgen bij de aankoop van een ander product. Testnugratis.nl is geen website waarop je ook daadwerkelijk producten kunt testen. Ze laten je enkel zien waar dat wel kan.

Op zich is het best handig om een overzicht te hebben van acties waaraan je kunt deelnemen of producten die je kunt testen. Via het menu kun je onder andere kiezen om naar de pagina over producten testen, winacties of thuiswerk te gaan. Daar vind je vervolgens allerlei handige informatie.

Op de pagina over gratis producten testen vind je een overzicht van verschillende producten die je op dit moment zou kunnen testen. Door vervolgens op de button ‘naar de actie’ te klikken, word je doorgestuurd naar de website waarop je het product daadwerkelijk kunt testen.

Hoewel een website met daarop een overzicht van producten die je kunt testen op zich best handig is, is het helaas niet zo dat het overzicht op Testnugratis.nl compleet is. Je krijgt vooral veel aanbiedingen te zien waarbij je iets gratis krijgt bij een aankoop of waarbij je geld terug kunt krijgen op een aankoop (cashback). Als je op zoek bent naar websites waarop je producten kunt testen, dan voegt Testnugratis.nl niet echt iets toe.

terug naar menu ↑

Welke producten mag je testen?

Bij Testnugratis.nl zelf kun je geen producten testen. De website geeft je enkel een (erg beperkt) overzicht van waar je dat wel zou kunnen doen. Daarnaast vind je er voornamelijk kortingsacties en niet zozeer producten die je mag testen.

Als je op zoek bent naar goede panels waar je producten mag testen, dan kun je de website Testnugratis.nl dus op zich beter links laten liggen, daar de informatie zeer beperkt is. In plaats daarvan kun je beter een kijkje nemen (en je aanmelden) bij panels waar je gelijk aan de slag kunt met het testen van producten, zoals bijvoorbeeld:

 • Toluna
 • The Insiders
 • Reviewclub
 • Buzzer
 • HetTestpanel.nl 

Wil je alles weten over gratis producten testen en houden, en een duidelijk overzicht hebben van de beste websites om je aan te melden? Lees dan: Gratis producten testen en houden

terug naar menu ↑

Is Testnugratis.nl betrouwbaar?

Testnugratis.nl is in principe een betrouwbare website. Je krijgt er een overzicht van welke producten er getest kunnen worden en welke acties er op dit moment lopen. De producten kun je niet bij Testnugratis.nl zelf testen. De website geeft enkel en alleen een (zeer beperkt) overzicht van welke producten er nu op andere websites getest kunnen worden.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je vragen of opmerkingen over een actie die op Testnugratis.nl wordt weergegeven? Of wil je iemand spreken van de redactie? Dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat op de website staat. Ze proberen je e-mail vervolgens zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Als je op de hoogte wilt blijven van gratis producten die getest kunnen worden en andere interessante acties, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Testnugratis.nl. Als je dit doet, verzamelt de website verschillende persoonsgegevens, waaronder je voornaam, e-mailadres en IP-adres. Jouw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om je de nieuwsbrief toe te kunnen sturen en worden nooit met derden gedeeld.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Het is niet mogelijk om een account aan te maken op Testnugratis.nl, daar het enkel een website is die een overzicht geeft van producten die getest kunnen worden en andere acties. Wel is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Testnugratis.nl. Heb je dat gedaan, maar zou je toch liever geen e-mails meer van de website ontvangen? Dan kun je je afmelden voor de nieuwsbrief door op de daarvoor bestemde link in een van de e-mails van de website te klikken. Lukt dat niet of doet zich een ander probleem voor? Dan kun je contact opnemen met de website en een verzoek indienen om je uit te schrijven.

terug naar menu ↑

Conclusie

Wil je graag aan de slag met het testen van gratis producten en ben je op zoek naar een goede website of een goed panel om dat te kunnen doen? Dan is Testnugratis.nl niet de meest handige website om te bezoeken. Op zich staan er wel een aantal interessante acties op de website, waarmee je geld kunt besparen op producten, maar verder worden er weinig mogelijkheden tot het testen van producten geboden. Als je op zoek bent naar goede panels waar je gratis producten kunt testen, dan kun je dus beter verder kijken. Zo kun je je bijvoorbeeld aanmelden bij Reviewclub, Toluna of Buzzer om daadwerkelijk producten te kunnen testen.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen 

Hoe kun je gratis producten testen?
Gratis producten testen is mogelijk op verschillende platformen, waaronder Toluna, Reviewclub, Buzzer en The Insiders.

Hoe kan je gratis make up krijgen?
Gratis make-up krijgen, kan onder andere door je aan te melden als product tester bij een goed platform, zoals bijvoorbeeld Reviewclub, Buzzer of Toluna. Ook kun je gebruikmaken van 1 + 1 acties, waarbij je een product gratis krijgt.

Wat je test mag je houden?
Producten die je test voor een panel mag je niet altijd houden. Dit is afhankelijk van het onderzoek. Sommige producten, zoals bijvoorbeeld shampoo, dagcrème of voeding, mag je uiteraard wél houden.

Heb je ervaring met Testnugratis.nl?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Ruudje78

  Deze gaat iedere dag met mijn rondje sites mee. Ik ben het niet met de reviewer eens dat er een klein aanbod is. De site laadt soms wel een beetje traag (dat is een klein minpuntje) en ik dacht dat dat kwam juist omdat er zoveel op staat 😀 en ik heb toch echt aan meerdere testacties van Testnugratis meegedaan. Ice coffee, snoepjes, een samplepakketje met lekkere geurtjes. Ik vind het wel echt een toevoeging, naast the reviewclub bijvoorbeeld.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring Testnugratis.nl

  4.0 uit 5
  0
  1
  0
  0
  0
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl