• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 156 artikelen

Triaba

Triaba

Triaba is een website waarop je geld kunt verdienen met het invullen van online enquêtes. Deze manier van wat extra bijverdienen is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan. Het meedoen aan de onderzoeken kun je namelijk doen waar en wanneer het jou uitkomt. Vraag je je af of Triaba een goede website is om een extra zakcentje bij te verdienen en wil je weten of de website betrouwbaar is? Lees dan snel verder.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Verdien tot €4,00 per ingevulde enquête.
 • Handige app, waardoor enquêtes invullen vanaf je smartphone mogelijk is.
 • Uitbetaling al mogelijk vanaf €5,- via PayPal.

Minpunten:
 • Niet zoveel enquêtes beschikbaar.

terug naar menu ↑

Over Triaba

Triaba is een bedrijf uit Noorwegen dat gespecialiseerd is in het uitzetten van enquêtes. Dit doen ze in verschillende landen, waaronder in Denemarken, Amerika, Canada, India en Zuid-Afrika. Hiervoor werken ze samen met het bedrijf Clint Insights Exchange dat de platformen opzet. Triaba is lid van diverse brancheorganisaties en volgt de gedragscode van ESOMAR.

Triaba gebruikt de website Triaba.nl om onderzoeken uit te voeren in Nederland. Dit doen ze door middel van online enquêtes, die je als panellid in kunt vullen. Met de resultaten die uit die onderzoeken komen, kunnen hun klanten hun diensten en/of producten aanpassen of verbeteren. De informatie die uit de onderzoeken komt, is voor bedrijven dus erg waardevol. Dat is dan ook precies de reden dat leden betaald krijgen voor het geven van hun mening.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken, dien je je eerst aan te melden als panellid. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend en doe je via de website. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin een link om je aanmelding te bevestigen.

Na het aanmelden, kun je enquêtes in gaan vullen. Zodra er een enquête beschikbaar is waar jij geschikt voor bent, krijg je daar een e-mail over. Om ervoor te zorgen dat je enquêtes ontvangt die bij je passen, is het slim om je profielinformatie zo compleet mogelijk in te vullen. Op het moment dat je een uitnodiging krijgt, mag je zelf weten of je wel of niet mee wilt doen aan het onderzoek. Je bent dus niets verplicht.

De hoogte van de vergoeding die je voor het invullen van een enquête krijgt, hangt af van het onderzoek. In de meeste gevallen ligt de vergoeding ergens tussen de €0,50 en €4,00 per ingevulde enquête. Daarbij geldt in de meeste gevallen dat hoe hoger de vergoeding is, hoe langer het onderzoek duurt.

Het geld dat je verdient met het invullen van de enquêtes wordt in je account bijgeschreven. Zodra je €5,00 bij elkaar hebt gespaard, kun je dit bedrag uit laten keren. Het bedrag wordt dan overgemaakt op je PayPal-rekening. Vanaf daar kun je het geld dan eventueel overboeken naar je bankrekening.

Een pluspunt aan deze website is dat ze over een handige app beschikken. Hierdoor kun je ook als je onderweg bent geld verdienen door mee te doen aan onderzoeken via je smartphone.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

De vergoedingen die dit panel biedt, zijn in de meeste gevallen prima. Het nadeel van dit panel zit hem dan ook vooral in de hoeveelheid beschikbare onderzoeken. Dit zijn er namelijk vaak niet zoveel, waardoor het dus ook niet echt mogelijk is om er een leuk bedrag bij te verdienen. Je kunt ervan uitgaan dat je bij Triaba gemiddeld niet meer dan een paar euro per week kunt verdienen.

Wil je graag meer geld verdienen met het invullen van enquêtes? Dan raden we je aan om je aan te melden bij een of meer van de beste betaalde enquête sites van Nederland en België. Door actief deel te nemen aan de beschikbare onderzoeken van die panels, kun je tot wel enkele honderden euro’s per maand verdienen.

terug naar menu ↑

Is Triaba betrouwbaar?

Ja, de website is betrouwbaar. Vergoedingen voor het meedoen aan onderzoeken worden netjes bijgeschreven in je account en aangevraagde uitbetalingen worden daadwekelijk uitgevoerd. Er zijn online dan ook geen/weinig klachten over dit panel te vinden.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op Triaba.nl vind je een pagina met daarop de meest gestelde vragen. Daar lees je onder andere wat je moet doen om mee te kunnen doen aan enquêtes en hoeveel onderzoeken je per maand zult ontvangen. Mocht je op die pagina geen antwoord op je vraag kunnen vinden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice door ze een e-mail te sturen.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Triaba is lid van diverse brancheorganisaties, waaronder AMA (American Marketing Association). Ze volgen daarnaast de gedragscode van ESOMAR, waardoor ze zich aan strikte richtlijnen dienen te houden. Dit maakt dat je er zeker van kunt zijn dat ze ook netjes om zullen gaan met jouw persoonlijke gegevens en dat je privacy gewaarborgd is. Mocht je graag precies willen weten welke gegevens het panel verzamelt en wat ze met die gegevens doen, dan kun je daar alles over lezen in de privacyverklaring die je op de website vindt.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Je uitschrijven bij Triaba is mogelijk wanneer jij dat wilt. In de e-mails die je van de website ontvangt, staat altijd een link waarmee je je uit kunt schrijven. Als je op die link klikt en vervolgens de daaropvolgende aanwijzingen volgt, dan kun je je account simpel verwijderen.

terug naar menu ↑

Advies

Triaba is op zich een prima panel, dus we raden het niet per se af om je er aan te melden. Wel willen we je er graag op wijzen dat er betere panels beschikbaar zijn, waar je meer geld zou kunnen verdienen. Door je bijvoorbeeld aan te melden bij een of meer van de panels in onze top 8 beste enquête sites, kun je het maximale halen uit de tijd die je investeert in het invullen van enquêtes.

Heb je ervaring met Triaba?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Zegik

  Dikke afzetterij. Eerst tot 9.2euro geraken en dan PLOTS geen enquetes meer, wat een toeval zeg!
  Tribia zegt hier tegen anderen op een ARROGANTE en VOZE manier dat je support moet contacteren, maar die bestaat niet. wat een gespuis zeg ! Ik ga zien of ik nog wat reviews kan nalaten op andere sites. NIET MEEDOEN AAN DEZE UITBUITERIJ. JE TIJD IS WAARDEVOL.
  ik hoop dat deze mensenen vieze ziekte krijgen.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Johan Derkman

  Waardeloos panel: technische problemen aan de lopende band, beloningen die niet worden toegekend en een klantendienst die ik mijn ergste vijand niet toewens.

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door PETRA DE PENDER

  NOU IK HEB MEER VRAGEN KAN IK OOK NAAR RABO MIJN VERDIENDE GELD STORTEN WAT IS PAYPAL KEN IK NIET HET BEDRAG IS PER ONGELUK DAAR NAAR TOE OF KOMT DAT AUTOMATISC OP RABO BANK EN HET IS MAKELIJKER DAT MENSEN MAIL ADRES DIE VERTROUWT IS KUNNEN KRIJGGEN V TRIABA DE ANDERE KRIJG JE DE ZELFDE ANTWOORT IS DAT BANDJE OF ZO EVEN GRAAG HULP REACTIE

  Nuttig(0) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd

  3 ervaringen Triaba

  1.3 uit 5
  0
  0
  0
  1
  2
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl