• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen

BesteBetaaldeEnquetes.nl

BesteBetaaldeEnquetes.nl

BesteBetaaldeEnquêtes.nl is een website waarop je je aan kunt melden als je graag enquêtes in zou willen vullen voor geld. De website is zelf geen onderzoekspanel, maar werkt als een tussenpartij. Door je aan te melden op de website, kun je enquêtes invullen voor de panels met wie ze samenwerken. Het aanmelden op deze website is eigenlijk een beetje overbodig, omdat je je ook gewoon zelf aan zou kunnen melden bij de beste enquête sites van dit moment. Wil je toch graag meer weten over BesteBetaaldeEnquêtes.nl? In deze review lees je alles over de website, hoe het werkt en ons advies met betrekking tot de vraag of je je wel of niet aan zou moeten melden.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Geen

Minpunten:
 • BesteBetaaldeEnquêtes.nl is zelf geen onderzoekspanel, maar slechts een tussenpartij.
 • Zij krijgen betaald voor jouw gegevens.
 • Je kunt op de website zelf niets verdienen.
 • Aanmelden is overbodig en voegt eigenlijk niets toe.
 • Ze lokken je met valse beloftes over de verdiensten per ingevulde enquête.

terug naar menu ↑

Over BesteBetaaldeEnquêtes.nl

BesteBetaaldeEnquêtes.nl is een website waarop je je kunt aanmelden als je toegang wilt tot de onderzoekspanels waarmee deze website samenwerkt. De website fungeert als een soort tussenpartij, die jou in contact brengt met enquêtebedrijven waarmee zij samenwerken.

Geld verdienen met het invullen van enquêtes kan dus niet op de website zelf. Het enige wat deze website doet, is geld verdienen aan jouw aanmelding. Je kunt je dus afvragen wat voor toegevoegde waarde het aanmelden op deze website nou eigenlijk precies voor jou heeft. Je kunt je namelijk ook gewoon zelf aanmelden bij de best betaalde enquête sites zonder tussenkomst van een tussenpartij.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Als je naar de website surft, krijg je direct de optie om je in te schrijven. Hiervoor dien je je persoonlijke gegevens op te geven. Nadat je je gratis hebt aangemeld, krijg je toegang tot de enquête sites waarmee de website samenwerkt. BesteBetaaldeEnquêtes.nl wordt vervolgens betaald voor het doorspelen van jouw gegevens aan de enquête sites.

Op zich is hier niet zoveel mis mee. Jij kunt je namelijk gratis aanmelden én krijgt na je aanmelding toegang tot de enquête sites. Het nadeel zit hem hier vooral in het stukje dat zij geld ontvangen voor jouw aanmelding. Hierdoor zijn de enquête sites met wie zij samenwerken namelijk belangrijker voor hen, dan de sites met wie ze geen samenwerking zijn aangegaan. Dit zorgt ervoor dat ze de websites waarmee ze samenwerken aanraden en andere, soms betere, panels links laten liggen, waardoor jij inkomsten mis kunt lopen.

In plaats van je aan te melden bij BesteBetaaldeEnquêtes.nl zou je je beter zelf aan kunnen melden bij de beste onderzoekspanels van dit moment. Op die manier verdient een tussenpartij geen geld aan jouw persoonlijke gegevens en kun je zelf bepalen welke panels het beste bij jou passen.

Tip: Wil je meer informatie over de panels? Lees dan onze reviews en ervaringen over enquête sites. Zo weet je precies wat je van een enquête site kunt verwachten en welk panel bij je past.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Op de website van BesteBetaaldeEnquêtes.nl wordt beweerd dat je tot €300,- per maand kunt verdienen door je bij hen aan te melden. Hierbij geven ze aan dat je vanaf 5 euro per enquête kunt verdienen en dat als je 20 dagen per maand 3 enquêtes per dag invult, dat je dan 300 euro per maand zult bijverdienen.

Op zich zou dit een realistisch bedrag kunnen zijn, als de website samen zou werken met de grootste en best betaalde onderzoekspanels die je in Nederland vindt. Dit is echter niet het geval. Daarom zou je er beter voor kunnen kiezen om je zelf bij de 8 best betaalde enquête sites aan te melden, om zo je inkomsten zo hoog mogelijk te laten zijn.

terug naar menu ↑

Is Beste Betaalde Enquêtes betrouwbaar?

BesteBetaaldeEnquêtes.nl is een betrouwbare website, die werkt met een goed privacybeleid. Het aanmelden op deze website is dus veilig. Je kunt je alleen wel afvragen wat het aanmelden bij deze partij jou precies op zal leveren. Je kunt je namelijk net zo goed zelf aanmelden bij de enquête sites.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op de homepage van de website vind je direct een aantal veelgestelde vragen. Daar kun je het antwoord vinden op vragen over hoe de website werkt, hoe je gegevens worden beschermd en hoeveel je kunt verdienen. Het aantal veelgestelde vragen is beperkt, waardoor de kans aanwezig is dat jouw vraag er niet bij staat. In dat geval kun je contact opnemen met BesteBetaaldeEnquetes.nl door een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je kunt contact opnemen via privacy@toppaidsurveys.co.uk.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Als je wilt weten hoe de website met jouw privacy en persoonlijke gegevens omgaat, dan kun je hun privacybeleid op de website vinden. Daarin staat precies waar jouw gegevens voor gebruikt worden, bijvoorbeeld om je op de hoogte te houden van nieuwe onderzoekspanels en aanbiedingen. Ook kun je precies nalezen welke gegevens de website verzamelt. Mocht je willen weten welke informatie de website over jou heeft, dan kun je deze opvragen.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Als je geen lid meer van BesteBetaaldeEnquetes.nl wilt zijn, dan kun je je gegevens uit de database laten verwijderen. Dit doe je door op de uitschrijflink in een van de e-mails van de website te klikken. Als je dit doet, zal jouw aanvraag direct verwerkt worden en zal de website je account verwijderen. Hier ontvang je per e-mail een bevestiging van. Voor de zekerheid raden we je ook aan om  registreer@bestebetaaldeenquetes.nl te blokkeren.

terug naar menu ↑

Advies

Ons advies: laat deze website links liggen en meld je zonder hun tussenkomst aan op de beste enquête sites van Nederland. Op die manier kun je zelf bepalen voor welke panels je wel of niet wilt werken. In dat geval is er ook geen tussenpartij die geld verdient met jouw aanmelding. Het aanmelden bij BesteBetaaldeEnquêtes.nl is in feite niets meer dan onnodig extra werk. Zonde voor je tijd, dus.

Heb je ervaring met BesteBetaaldeEnquetes.nl?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Jos

  fantastisch

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  1 ervaring BesteBetaaldeEnquetes.nl

  5.0 uit 5
  1
  0
  0
  0
  0
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl