• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 161 artikelen

MetroOpinion

MetroOpinion

Lijkt het je wel wat om geld vanuit huis te verdienen met het invullen van enquêtes? Dan zijn er een hoop verschillende panels waar je dit kunt doen. Waarschijnlijk ben je de website MetroOpinion ook tegengekomen tijdens je zoektocht naar betrouwbare enquête sites. Wil je weten of MetroOpinion betrouwbaar is, hoe dit panel werkt en of het wel of niet verstandig is om je bij deze enquête site aan te melden? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
  • Uitbetaling via PayPal, vouchers of donaties
  • Goede vergoeding per enquête
  • Voldoende onderzoeken beschikbaar

Minpunten:
  • Geen uitbetaling via bankoverschrijving
  • Klantenservice is alleen bereikbaar via e-mail

terug naar menu ↑

Over MetroOpinion

MetroOpinion is een website waarop je geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Dit panel is onderdeel van het bedrijf Opinodo, dat onder andere gevestigd is in Denemarken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten van panels, waarvan MetroOpinion er een is. MetroOpinion is wereldwijd in meer dan 80 landen actief.

Voor het panel MetroOpinion wordt samengewerkt met CINT, dit is een Zweeds bedrijf dat software levert voor enquêtepanels. Via diezelfde software worden ook de uitbetalingen geregeld.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Bij MetroOpinion kun je geld verdienen met het invullen van enquêtes. Voor elke ingevulde enquête ontvang je een bepaald bedrag. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van de lengte van het onderzoek. Het geld dat je verdiend hebt met het invullen van enquêtes kun je laten uitbetalen zodra het minimale uitbetalingsbedrag is bereikt.

Als je graag mee wilt doen aan online onderzoeken die door MetroOpinion worden uitgezet, dan zul je je eerst als lid van dit panel moeten registreren. Dit kun je gemakkelijk doen op de website. Het registreren neemt nog geen 30 seconden in beslag, waardoor je snel kunt beginnen met het invullen van enquêtes.

Om uitgenodigd te worden voor enquêtes die bij jou passen, is het belangrijk om je profiel op de website zo volledig mogelijk in te vullen. Op die manier kun je (grotendeels) voorkomen dat je wordt uitgenodigd voor enquêtes waar je halverwege niet geschikt voor blijkt, waardoor de enquête wordt afgebroken en je geen vergoeding ontvangt. Zodra er een enquête beschikbaar is waar jij aan zou kunnen deelnemen, ontvang je een uitnodiging per e-mail.

Op het moment dat je een online onderzoek hebt afgerond, wordt het bedrag dat je daarmee verdiend hebt bijgeschreven in jouw online account. Als je het minimale uitbetalingsbedrag bij elkaar hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. Die uitbetaling kan via PayPal gedaan worden of in de vorm van vouchers of een donatie aan een goed doel.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

MetroOpinion biedt panelleden goede vergoedingen per ingevulde enquête. Hoeveel je bij dit panel kunt verdienen, is van verschillende factoren afhankelijk. Zo hangt het er bijvoorbeeld van af hoeveel tijd jij besteedt aan het invullen van enquêtes en hoeveel enquêtes er beschikbaar zijn.

MetroOpinion behoort niet tot de best betaalde enquête sites. Wie graag zoveel mogelijk geld wil verdienen met het invullen van enquêtes kan zich daarom beter eerst inschrijven bij de panels uit de top 8 beste enquête sites. Door je bij die panels aan te melden en actief deel te nemen aan beschikbare enquêtes zou je tot wel enkele honderden euro’s per maand kunnen bijverdienen. MetroOpinion zou je daar eventueel naast kunnen doen om nóg meer geld te verdienen met het invullen van enquêtes.

terug naar menu ↑

Is MetroOpinion betrouwbaar?

Als je geld wilt verdienen met het meedoen aan online onderzoeken, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je dit bij een betrouwbaar panel doet, zodat je zeker weet dat je ook daadwerkelijk betaald krijgt voor het werk dat je gedaan hebt. MetroOpinion is zo’n betrouwbaar panel.

MetroOpinion gaat niet alleen netjes om met jouw gegevens, maar is ook nog eens lid van diverse brancheverenigingen. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat betalingen netjes en snel worden gedaan.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Heb je een probleem met je account, het invullen van enquêtes of het aanvragen van een uitbetaling? Dan kun je op de FAQ-pagina op de website het antwoord op veelgestelde vragen over je profiel, uitbetalingen en enquêtes vinden. Kun je het antwoord op jouw vraag daar niet vinden? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van MetroOpinion door een e-mail te sturen.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Natuurlijk wil je graag weten of jouw gegevens veilig zijn bij het panel waar je je inschrijft en is het fijn om te weten welke gegevens precies verzameld worden. Hoewel MetroOpinion een betrouwbaar panel is en lid is van diverse brancheverenigingen, waardoor je weet dat ze op een nette manier met jouw gegevens omgaan, is op de website zelf geen privacyverklaring te vinden. Dat is jammer, want zo kun je niet gemakkelijk controleren welke gegevens er precies verzameld worden en wat het panel met die gegevens doet. Als je dit wel wilt weten, kun je contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je niet langer aan de slag met het invullen van enquêtes bij MetroOpinion? Dan kun je jouw account op de website simpel verwijderen. Hiervoor log je eerst in op je profiel en klik je vervolgens op de optie ‘afmelden’. Door de instructies die daarna komen op te volgen, wordt jouw account verwijderd. Wil je je alleen afmelden voor de uitnodigingen voor enquêtes? Dan kun je dit doen door op de link onderaan een van die e-mails te klikken.

terug naar menu ↑

Advies

MetroOpinion staat niet in de top 8 beste enquête sites, maar dat betekent niet dat het niet de moeite waard is om je bij dit panel aan te melden. Het panel biedt namelijk goede vergoedingen per ingevulde enquête en er zijn vaak voldoende onderzoeken beschikbaar. Daarnaast zijn de verschillende uitbetalingsmogelijkheden interessant en is het panel betrouwbaar. 

Wie graag zoveel mogelijk geld wil verdienen met het invullen van enquêtes kan zich dus zeker bij dit panel aanmelden. Vooral al je je daarnaast ook aanmeldt bij de 8 beste panels van dit moment. Zo kun je ervoor zorgen dat je een leuk bedrag verdient met het meedoen aan online onderzoeken.

Heb je ervaring met MetroOpinion?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl