• Online geld verdienen
 • 60 reviews
 • 36 artikelen

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is een van de grootste onderzoekspanels waar je als lid geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Iedereen die serieus op zoek is naar manieren om online geld te verdienen, is deze enquête site dan waarschijnlijk ook wel tegengekomen. Wil je weten of het inschrijven bij Waardevolle Mening de moeite waard is, of dit panel betrouwbaar is en hoe het verdienen van geld daar precies werkt? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Verdien tot wel €7,- per ingevulde enquête.
 • Uitbetaling in waardebonnen.
 • Groot en wereldwijd bekend panel.

Minpunten:
 • Niet altijd evenveel onderzoeken beschikbaar.

terug naar menu ↑

Over Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is onderdeel van Dynata. Dit is een van de grootste online marktonderzoekers ter wereld. Ze werken wereldwijd voor meer dan 5800 bedrijven, waarvoor ze data en marktonderzoeken doen. Waardevolle Mening is een van de platforms die ze gebruiken voor het doen van die onderzoeken. Het platform heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen leden.

Als je je inschrijft bij Waardevolle Mening mag je rekenen op een optimale bescherming van je persoonlijke gegevens. Het bedrijf is namelijk lid van alle belangrijke brancheorganisaties. Wel zo prettig.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Je aanmelden als lid doe je via de website. Het registreren neemt slechts een paar minuten in beslag, waarna je kunt beginnen met het invullen van enquêtes. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend. Om ervoor te zorgen dat je alleen enquêtes ontvangt waar je geschikt voor bent, is het slim om je profiel op de website zo compleet mogelijk in te vullen. Zo kan het panel direct zien of jij binnen de doelgroep van een onderzoek past of niet.

Bij dit panel kun je onder andere geld verdienen met het invullen van enquêtes. Deze enquêtes kunnen gaan over zaken als mode, nieuwe films of bijvoorbeeld verzorgingsproducten. Naast het invullen van enquêtes kan het ook zijn dat je reclames mag beoordelen, producten mag testen of mee mag doen aan dagboekstudies.

Op het moment dat er een enquête beschikbaar is die bij jou past, krijg je een e-mail. Daarnaast kun je ook in het dashboard op de website zien of er enquêtes zijn die je zou kunnen invullen. Het invullen van een enquête neemt meestal zo’n 15 tot 20 minuten in beslag. In de uitnodiging die je per e-mail ontvangt, staat duidelijk aangegeven hoeveel tijd het invullen van de enquête precies in beslag zal nemen en hoeveel dat op zal leveren.

Het invullen van een enquête levert je krediet op. Dit krediet kun je opsparen en vervolgens inwisselen voor een beloning naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van Bol.com, Zalando, een Nationale EntertainmentCard of een Amazon.de tegoedbon.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Waardevolle Mening staat bekend om de hoge vergoedingen die je er krijgt voor het invullen van enquêtes. Dit kan oplopen tot wel €7,- per ingevulde enquête. Hoeveel je zou kunnen verdienen, hangt onder andere af van hoeveel onderzoeken je invult en hoe hoog de beloningen daarvoor zijn. Houd er wel rekening mee dat er niet altijd evenveel onderzoeken beschikbaar zullen zijn.

Om meer geld te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes, of om de periodes waarin er minder onderzoeken beschikbaar zijn bij Waardevolle Mening op te vullen, kun je je het beste ook inschrijven bij andere onderzoekspanels. Door je bijvoorbeeld in te schrijven bij de 8 best betaalde enquête sites kun je tot wel enkele tientallen euro’s per week bijverdienen.

terug naar menu ↑

Is Waardevolle Mening betrouwbaar?

Waardevolle Mening is een betrouwbaar onderzoekspanel waar je persoonlijke gegevens veilig zijn. Hoewel het grootste deel van de leden zeer tevreden is over dit panel, zijn er wel een aantal zaken die de algemene score van Waardevolle Mening iets doen dalen. Zo zijn er in het verleden wat problemen geweest met errors, waardoor enquêtes plots werden afgebroken. En kun je je tegoed alleen inwisselen voor waardebonnen en niet voor cash. Ondanks dat scoort het panel goed. Ze staan dan ook op de 8e plek in de top 8 best betaalde enquête sites.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op WaardevolleMening.nl vind je de pagina ‘Help’. Daar kun je het antwoord vinden op vragen over hoe de website precies werkt, hoe je je saldo kunt bekijken en hoe je je beloningen kunt claimen. Kun je op de pagina met veelgestelde vragen geen antwoord op je vraag vinden, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Dit kun je doen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Een van de teamleden zal dan contact met je opnemen over je vraag.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Waardevolle Mening behoort tot de beste enquête sites en het panel is lid van belangrijke brancheorganisaties. Dit betekent dat zij zich aan strikte richtlijnen moeten houden. Je bent er daardoor van verzekerd dat ze zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en dat ze die gegevens beschermen. Meer weten? Op de website kun je hun privacybeleid vinden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op Waardevolle Mening verwijderen? Dat kan door op de uitschrijflink in een van de e-mails van het panel te klikken. Ook kun je naar de website surfen en inloggen op je account. Daar kun je je vervolgens via ‘Voorkeuren’ uitschrijven. Lukt dat niet? Dan kun je eventueel contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Advies

Aanmelden bij Waardevolle Mening is een goed idee als je graag extra geld wilt verdienen. De vergoedingen zijn namelijk vrij hoog en het panel is betrouwbaar. Toch raden we je aan om je zeker niet te beperken tot dit panel als je graag online geld wilt verdienen. In plaats daarvan kun je je beter ook bij de andere beste enquêtes sites van Nederland aanmelden. Door actief deel te nemen aan onderzoeken, kun je dan tot wel enkele honderden euro’s per maand verdienen.

Heb je ervaring met Waardevolle Mening?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Dtje

  Je krijgt je beloningen niet!! 3 keer contact opgenomen. Dan krijg je ineens 1 van de 2 cadeaubonnen die dan vervolgens ook nog niet werkt. Ik ga aangifte doen!!

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Lucas

  Handig dat je met kado bonnen kan laten uitbetalen, helaas zijn er niet altijd enquetes die je kan doen..

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Marja

  Waardevollemening- medewerkersters plaatsen hier reviews! Dat er zou worden uitbetaald.Dit is zo niet waar. Trap er niet in!. Het zijn bijna oplichters, een steletje zielige enquteurs ! En als jij het geld niet terugkrijgt, aangiften doen

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door Johan

  Je krijgt goed betaald voor de enquêtes die je invult. Zelf kreeg ik in april ook een foutmelding. Gelijk contact opgenomen per email en na enkele dagen was mijn account weer beschikbaar en kreeg ik de opgebouwde punten uitbetaald.

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door R.Liefhebber

  Hele goede enquetesite regelmatig beloningen en ook altijd snel uitgekeerde bonnen.

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door Gabriella

  Wilde ze het voordeel van de twijfel geven (na het lezen van de vele slechte reviews), maar na een maand hebben ze ook mijn account opgeschort omdat ik meerdere accounts zou hebben en zou frauderen. Ze willen gewoon niet uitbetalen. Er zijn genoeg mensen die erin trappen, dit is schijnbaar de manier hoe zij werken. Tip: doe het niet en bespaar jezelf de frustratie.

  Nuttig(6) Niet nuttig(4)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door Olly

  Hallo Ben nu 15 Jaar lid van waardevolle mening Echt een betere enquête site Die goed uitbetaalt aan voucher voor bol.com of zalando.Je kunnst gratis lid worden👍

  Nuttig(3) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door Annelies

  Prima, doe al enkele jaren mee. Steeds mijn vergoedingen ontvangen en nooit problemen. Ga zo door.

  Nuttig(2) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 9. Review geschreven door Tester

  Zeer slecht, zonde van de tijd! je besteed 2 uur om een onderzoek voor 50 cent te krijgen. Afgeraden

  Nuttig(4) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd
 10. Review geschreven door D

  Oplichters betalen niemand uit

  Nuttig(4) Niet nuttig(5)U hebt al gestemd
 11. Review geschreven door Veerle

  TRAP ER NIET IN!
  In het begin kreeg ik regelmatig enquêtes, die ik allemaal eerlijk heb ingevuld. Toen ik eenmaal een beloning wilde innen kreeg ik een foutmelding. Sindsdien ook geen enquêtes meer ontvangen. Ik heb hiervoor gemaild, maar ik kreeg een reactie dat mijn account wordt opgeschort…
  Waardeloos! Al mijn tijd verspild!

  Nuttig(5) Niet nuttig(4)U hebt al gestemd
 12. Review geschreven door piet

  begon erg leuk, leuk zakcentje bij verdienen enzo.tot je 20,- hebt verdiend, een cadeaukaart wil klemen. dit geeft een foutcode en reageren op je mail/klacht doen ze allen met een standaard bevestigingsmail

  Nuttig(6) Niet nuttig(4)U hebt al gestemd
 13. Review geschreven door Eckhart

  Ook hier hetzelfde verhaal: nauwkeurig enquetes ingevuld, lekker gespaard en bij uitbetaling zegt men ineens dat het account wordt opgeschort wegens verdachte activiteit. DOE DIT NIET! Zonde van je tijd en moeite!

  Nuttig(5) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 14. Review geschreven door ’s de groot

  Stuur je een mail krijg je geen antwoord bonnen besteld maar niks geen mail met de code mobiel nummer heb ik niet ingevuld of oud nummer kun je ook niet veranderen maar had gehoopt de bonnen via de mail te krijgen voor de kerst nog maar ze beloven wel 3 tot 5 dagen maar vergeet het maar denk er ook over om ermee te stoppen

  Nuttig(2) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 15. Review geschreven door Huub Horsthuis

  Ik heb al 5 maanden niets gehad en dus ook niets verdiend.

  Nuttig(1) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 16. Review geschreven door Stefan

  Oplichters ze betalen uiteindelijk niet uit. Hoop dat het snel offline gaat. Steek hier geen tijd in!

  Nuttig(4) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 17. Review geschreven door Michel

  OPLICHTERS!! zijn het ga niet in zee met dit waardeloos bedrijf. Ik heb nog 80 euro tegoed maar wordt niet uitbetaald omdat ze beweren dat ik fraudeer.

  Nuttig(3) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 18. Review geschreven door Jannie

  ook ik, ineens mijn account stop gezet, 2 bonnen in bestelling, worden niet meer geleverd, 7,50 op mijn account, daar kan ik ook naar fluiten, vraag wat er aan de hand is want ik krijg geen enquetes meer, ben ik door waardevolle mening ineens uitgeschreven, hoezo???????????? , moet een ster geven maar ze verdienen het eigenlijk niet eens. Boeven zijn het

  Nuttig(3) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 19. Review geschreven door Anoniem

  WAARDELOOS!!! Ze bieden veel enquêtes aan, maar op moment dat je je gespaarde geld/punten wil verzilveren voor een cadeaubon krijgt je foutmeldingen ( QSB0303-17). Contact opnemen met de klantenservice lijkt in eerste instantie te werken, je krijgt een bericht met dat e.e.a. nader onderzocht en opgelost gaat worden, maar wanneer je doorvraagt krijg je meteen een bericht dat je account geblokkeerd gaat worden omdat je meerdere accounts zou hebben of omdat je geen nauwkeurige informatie zou geven. Kortom: WAARDELOOS EN TRAP ER NIET IN!!!! Via lifepointspanel krijg je wel daadwerkelijk uitbetaald!

  Nuttig(4) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 20. Review geschreven door Jaap Van driel

  Heel lang tot diamant toe enquêtes ingevuld 80 euro opgespaard en dan schorten ze zomaar zonder iets te zeggen je account op diefstal noem ik dat

  Nuttig(4) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 21. Review geschreven door Ria

  Na een hele tijd meegedaan te hebben krijg ik nu ineens geen mails meer en wil ik me laten uitbetalen krijg ik een foutcode QSB0303-17 Na verder te gaan zoeken blijkt dat meerdere mensen de dupe zijn geworden en hun beloningen niet meer uitgekeerd krijgen en dus hun geld kwijt zijn Ikzelf heb er 43.75 euro opstaan die ik zo ineens kwijt ben Vind dit echt schandalig hier heb ik toch enquentes voor ingevuld.

  Nuttig(6) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  21 ervaringen Waardevolle Mening

  2.0 uit 5
  4
  1
  0
  1
  15
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl