• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 158 artikelen

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is een van de grootste onderzoekspanels waar je als lid geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Iedereen die serieus op zoek is naar manieren om online geld te verdienen, is deze enquête site dan waarschijnlijk ook wel tegengekomen. Wil je weten of het inschrijven bij Waardevolle Mening de moeite waard is, of dit panel betrouwbaar is en hoe het verdienen van geld daar precies werkt? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
 • Verdien tot wel €7,- per ingevulde enquête.
 • Uitbetaling in waardebonnen.
 • Groot en wereldwijd bekend panel.

Minpunten:

terug naar menu ↑

Over Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is onderdeel van Dynata. Dit is een van de grootste online marktonderzoekers ter wereld. Ze werken wereldwijd voor meer dan 5800 bedrijven, waarvoor ze data en marktonderzoeken doen. Waardevolle Mening is een van de platforms die ze gebruiken voor het doen van die onderzoeken. Het platform heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen leden.

Als je je inschrijft bij Waardevolle Mening mag je rekenen op een optimale bescherming van je persoonlijke gegevens. Het bedrijf is namelijk lid van alle belangrijke brancheorganisaties. Wel zo prettig.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Je aanmelden als lid doe je via de website. Het registreren neemt slechts een paar minuten in beslag, waarna je kunt beginnen met het invullen van enquêtes. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend. Om ervoor te zorgen dat je alleen enquêtes ontvangt waar je geschikt voor bent, is het slim om je profiel op de website zo compleet mogelijk in te vullen. Zo kan het panel direct zien of jij binnen de doelgroep van een onderzoek past of niet.

Bij dit panel kun je onder andere geld verdienen met het invullen van enquêtes. Deze enquêtes kunnen gaan over zaken als mode, nieuwe films of bijvoorbeeld verzorgingsproducten. Naast het invullen van enquêtes kan het ook zijn dat je reclames mag beoordelen, producten mag testen of mee mag doen aan dagboekstudies.

Op het moment dat er een enquête beschikbaar is die bij jou past, krijg je een e-mail. Daarnaast kun je ook in het dashboard op de website zien of er enquêtes zijn die je zou kunnen invullen. Het invullen van een enquête neemt meestal zo’n 15 tot 20 minuten in beslag. In de uitnodiging die je per e-mail ontvangt, staat duidelijk aangegeven hoeveel tijd het invullen van de enquête precies in beslag zal nemen en hoeveel dat op zal leveren.

Het invullen van een enquête levert je krediet op. Dit krediet kun je opsparen en vervolgens inwisselen voor een beloning naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van Bol.com, Zalando, een Nationale EntertainmentCard of een Amazon.de tegoedbon.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Waardevolle Mening staat bekend om de hoge vergoedingen die je er krijgt voor het invullen van enquêtes. Dit kan oplopen tot wel €7,- per ingevulde enquête. Hoeveel je zou kunnen verdienen, hangt onder andere af van hoeveel onderzoeken je invult en hoe hoog de beloningen daarvoor zijn. Houd er wel rekening mee dat er niet altijd evenveel onderzoeken beschikbaar zullen zijn.

Om meer geld te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes, of om de periodes waarin er minder onderzoeken beschikbaar zijn bij Waardevolle Mening op te vullen, kun je je het beste ook inschrijven bij andere onderzoekspanels. Door je bijvoorbeeld in te schrijven bij de 8 best betaalde enquête sites kun je tot wel enkele tientallen euro’s per week bijverdienen.

terug naar menu ↑

Is Waardevolle Mening betrouwbaar?

Hoewel het grootste deel van de leden zeer tevreden was over dit panel, merken we dat het aantal negatieve reviews de afgelopen maanden enorm is toegenomen.

Op het moment van schrijven telt TrustPilot 411 reviews. Daarvan wordt bijna 40% beoordeeld met 1 ster.
Veel voorkomende problemen:

 • Opschorting account
 • Inwisselen waardebon lukt niet
 • Error QSB0303-17

Ook op deze pagina kun je reviews lezen over waardevollemening.nl. We raden je aan dit te doen alvorens je besluit om je in te schrijven.
Ben jij niet tevreden over de dienstverlening van dit panel? Schrijf een review!

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op WaardevolleMening.nl vind je de pagina ‘Help’. Daar kun je het antwoord vinden op vragen over hoe de website precies werkt, hoe je je saldo kunt bekijken en hoe je je beloningen kunt claimen. Kun je op de pagina met veelgestelde vragen geen antwoord op je vraag vinden, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Dit kun je doen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Een van de teamleden zal dan contact met je opnemen over je vraag.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Waardevolle Mening behoort tot de beste enquête sites en het panel is lid van belangrijke brancheorganisaties. Dit betekent dat zij zich aan strikte richtlijnen moeten houden. Je bent er daardoor van verzekerd dat ze zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en dat ze die gegevens beschermen. Meer weten? Op de website kun je hun privacybeleid vinden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op Waardevolle Mening verwijderen? Dat kan door op de uitschrijflink in een van de e-mails van het panel te klikken. Ook kun je naar de website surfen en inloggen op je account. Daar kun je je vervolgens via ‘Voorkeuren’ uitschrijven. Lukt dat niet? Dan kun je eventueel contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Advies

Lees de onderstaande reviews goed door voordat je besluit om je in te schrijven bij waardevollemening.nl. Als gevolg van de enorme toename aan klachten hebben we, bijna 1 jaar geleden, besloten dit panel uit onze top 8 beste enquetes sites van Nederland te halen.
We raden je aan om je zeker niet te beperken tot één panel als je graag online geld wilt verdienen. In plaats daarvan kun je je beter ook bij de andere beste enquêtes sites van Nederland aanmelden. Door actief deel te nemen aan onderzoeken, kun je dan tot wel enkele honderden euro’s per maand verdienen.

Heb je ervaring met Waardevolle Mening?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Toon alles Nuttigst Positieve reviews Negatieve reviews
 1. Review geschreven door Aly Roskam

  Ik doe regelmatig mee met enquete van jullie

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. Review geschreven door Paul

  Had vrij snel een 10-tje bij elkaar. Wilde dat verzilveren. Moest je je verifiëren door foto van rijbewijs/paspoort of id te gebruiken. Heel apart en in mijn ogen niet betrouwbaar daardoor. Heb mijn account dan ook per direct verwijderd.

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. Review geschreven door Ladymaaike

  Ik wil me beloning innen en wat krijg je moet je eerst veriff instellen. Volgens mij mag dat helemaal niet. Dus wat ik gespaard heb ben ik dus kwijt. Vind dit zo jammer

  Nuttig(7) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 4. Review geschreven door Alexander

  Jarenlang gebruik van gemaakt en altijd redelijk tevreden geweest tot ze opeens je ID bewijs ergens geupload willen hebben om ‘je account te beveiligen’. Dat een bank of beleggingsrekening dat vraagt ok, maar een enquetepanel??? Ook besloten ze dit plotseling in te voeren zonder je ervan op het hoogte te stellen waardoor je opgebouwde saldo dus niet meer uit te keren is. Belachelijk, ver weg van blijven (en ik hoop dat mensen die al lid zijn er niet in trappen om zulke belangrijke documenten zomaar aan iedereen te gaan lopen verstrekken en dus ook gewoon met dit panel kappen).

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 5. Review geschreven door Sonja

  Vreselijk oplichtersbedrijf, geen ene ster waard. Altijd iets. Ze lezen je mail niet en sturen gewoon standaard mailtjes. Een beloning aanvragen lukt ineens niet omdat weer meer gegevens nodig hebben en nu via Veriff. Dus al je privedocumenten waar criminelen mee aan de slag kunnen ligt op straat. Geen enkel bedrijf kan 100% garantie geven dat je gegevens veilig zijn. Dus ook niet WM. Dus ik ben nu mijn geld kwijt en nu hebben ze ook mijn account geblokkeerd. Zomaar zonder opgaaf van reden. Echte loosers. Ze kunnen beter hun naam wijzigen naar Waardeloze mening. Trap er niet in!!!! Zakkenvullers zijn het!

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 6. Review geschreven door Marjolein

  Al een paar jaar vul ik enquête’s in.inwisselen van waardebonnen had ik nooit problemen mee, alleen de laatste keer. Willen ze ineens dat ik mijn id en een foto stuur om het te kunnen innen. Dit ga ik niet doen ondanks dat ze van waardevolle mening zeggen dat het volledig betrouwbaar is,

  Nuttig(9) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 7. Review geschreven door D.

  Sinds wanneer is het WM toegestaan voor het ontvangen van een beloning (lees: kadobon van een tientje) iemands volledige kopie van het ID te eisen, selfie + selfie ID vasthoudend? Ik lees nergens in de AV dat dit mag en gebeuren moet wil je je beloning kunnen ontvangen. Verificatie kan 3 dagen duren? Mobiele verificatie kan ik mee akkoord gaan (moest ook elke keer opnieuw overigens en komt dis ook niet overeen met hun eigen AV) maar dit gaat me echt een stap te ver. Totale controle… Bizar hoor, voor een enquete en een bon van een tientje. Van wie komt dit?

  Nuttig(11) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 8. Review geschreven door Andjenie

  Sinds een jaar of anderhalf krijg ik geen enquetes meer. Hun service desk kan mij ook niet verder helpen. Vind het erg raar dat er van de ene op de andere dag geen equetes meer gestuurd worden. En dat je nu een kopie van je rijbewijs moet sturen. Erg verdacht!!!

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 9. Review geschreven door jojo

  Account is opgeschort totdat ik op een link klik en foto’s van mezelf en mijn id-bewijs opstuur naar een vaag bedrijf dat online zeer slechte reviews krijg. Ik wil gewoon bij mijn verdiende geld kunnen! Hoe is dit toegestaan??!!

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 10. Review geschreven door Wielinga

  Jarenlang lid al. Was altijd erg tevreden. Redelijk snel bonnen, veel enquêtes. In dec. werd mijn account opgeschort en werd ik beschuldigd van niet eerlijk invullen van enquêtes. Later in jan. ’23 weer ingeschreven met een ander mailadres. Alles ging weer prima tot een week geleden. Ik kreeg ineens geen enquêtes meer binnen. Om mijn account te heractiveren moet ik nu via Veriff mijn identiteit bevestigen. Wat wil zeggen; foto én identiteitsbewijs uploaden. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, en de reviews van Veriff zijn ook niet echt betrouwbaar.. Dit ga ik dus maar niet doen. Straks liggen mijn gegevens op het internet! 🙁 Wel erg balen want had altijd veel beloningen met invullen (gemiddeld 50eur pmaand

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 11. Review geschreven door Darcy

  De enquetes zijn goed en ook aardig wat. Maar ik krijg mijn beloningen niet uitbetaald. Heb al een mail gestuurd maar daar ook nog geen reactie op gehad

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 12. Review geschreven door Sven

  Na mijzelf te hebben aangemeld ben ik vrolijk aan de slag gegaan met het invullen van enquêtes. Nadat ik ruim 40 euro op mijn account had probeerde ik deze in te wisselen. Eerst een verificatie code nodig, deze via sms gekregen, ingevuld en…helaas verificatie kon tot 72 uur duren. Na 72 uur echter nog steeds niks, contact formulier ingevuld met vragen hierover en netjes mail terug dat dit in behandeling zou worden genomen. Drie dagen later nog geen antwoord. Als ik nu mijn beloning wil ophalen krijg ik de melding: Oeps, het systeem ligt plat! Er zijn momenteel problemen met ons systeem. Kom later terug en probeer het opnieuw. Dit nu al twee dagen. Wel krijg ik mail met de vraag of ik tijd heb om een enquête in te vullen? Ja de tijd wel maar niet meer voor dit bedrijf. Ik neem aan dat zij wel netjes betaald krijgen van de bedrijven waarvoor zij de enquêtes uitvoeren, dan wil ik dit graag ook! Dit lijkt mij toch echt geen zuivere koffie. Ik raad deze site dus zeker af!

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 13. Review geschreven door Serlier

  Ik doe al jaren mee. In het begin veel meldingen dat ik na invulling van enquête toch geen match was. Tijdverspilling en zeer frustrerend. Dit is verbeterd. Screening is nu vaak vooraf. Uitbetaling is ook verbeterd

  Nuttig(1) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 14. Review geschreven door Thom

  Enquetes waarmee he snel een leuk bedrag spaart aan cadeaubonnen. Per 24 uur zijn (helaas slechts) 2 cadeaubonnen a 10 euro te verzilveren. Maar met een paar dagen kon ik een leuke golfbroek kopen.

  Nuttig(2) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 15. Review geschreven door Romualda

  vanaf paar dagen kon ik niet inlogen .Steeds krijg ik bij inloggen info dat ik mijn wachtwoord moet resetten (voor de veiligheid ).Na meerdere pogingen -steeds ..er is een fout opgetreden .Probeer het opnieuw ..heb ik ingevoelde formulier naar Waardevolle Mening doorgestuurd ,zonder reactie ..maar blijven toch e-mails doorsturen (heb je tijd voor enquête) ,Ik vind het ontzettend onaardig en onverantwoord. De conclusie is hard Men stekt eigen tijd en kennis in en op een moment ben je zo berooft en behandeld als een stof ?Waardevolle Mening zou graag waardering krijgen .Moet ik hard lachen ,waar voor ??mensen in de maling nemen en op hun tijd en energie goede naam krijgen ?blijven lachen

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 16. Review geschreven door Thom

  Verzilveren lukt niet zgn na verificatie van je account kun je verzilveren maar duurt nu al 2 weken Bellen kan niet en op mails geen reactie.

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 17. Review geschreven door Tineke

  Prima, de ene keer meer en de andere keer minder vragenlijsten. Uitbetalen gaat heel erg snel, nooit problemen mee gehad.

  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 18. Review geschreven door Cheyenne

  Ik heb enquêtes ingevuld tot 45.80 en als ik wil innen hebben ze mijn account verwijderd omdat nu opeens mijn antwoorden niet goed genoeg waren. Amateuristisch bedrijf, niet je tijd verspillen aan hen.

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 19. Review geschreven door Marianne

  Ik had veel tijd gestoken in het invullen van enquêtes. Kreeg ook veel mails met de vraag om enquêtes in te vullen. Toen ik mijn punten wilde verzilveren, kreeg ik steeds foutmeldingen. Bij navraag werd gezegd dat mijn account was opgeschort. Ook bij doorvragen kreeg ik geen antwoord. Echt schandalig!!

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 20. Review geschreven door Karina

  Alles ging goed en volgens afspraak totdat ik mijn opgebouwde saldo wilde incasseren. Dit ging niet en op vragen wordt je afgewimpeld. Per saldo geen uitkering.
  Advies niet deelnemen zoek een andere aanbieder

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 21. Review geschreven door Desiree

  In het begin is het echt ideaal, veel enquêtes en snel punten bij elkaar gespaard voor leuke bonnen bij Bol of Zalando. Na enkele maanden verschenen er opeens geen enquêtes meer en besloot ik hun te mailen. Ik kreeg als antwoord dat ze mijn account hadden geblokkeerd wegens fraude. En dat terwijl ik gewoon eerlijk de onderzoeken invulde. Trap er niet in, mensen!

  Nuttig(3) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 22. Review geschreven door Jenny

  Hallo, ik ben aangemeld bij Waardevolle mening, ik krijg enquetes toegestuurd, die kan ik ook maken, maar ik kan door een errorcode niet meer op de site komen, of op normale manier reageren. Ik heb via trustpilot geprobeerd contact te krijgen, maar daar wordt niet meer op geantwoord. . Komt dat nog goed, of moet ik uitschrijven en opnieuw beginnen

  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 23. Review geschreven door Yahya Derin

  Wat een ROT website is waardevolle meningen! Stelletje OPLICHTERS! Trap er vooral niet want na het invullen van de enquetes kun je ineen keer niet je beloningen innen. Zogenaamd is er dan wat aan de hand met je account en na talloze mailwisseling, schend je de algemene voorwaarden volgens hun. Wat ook raar is omdat ze de enquetes zelf toesturen via de mail. TEGENSTRIJDIG he? Vooral niet aan beginnen. Echt extreme OPLICHTERIJ

  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 24. Review geschreven door Ilona

  Exact hetzelfde verhaal als hieronder beschreven. Op het moment dat je bonnen wil laten uitkeren, word je geschorst. Ze geven niet aan welke voorwaarden je precies overtreed. Oplichting!

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 25. Review geschreven door Linda

  Waardeloos. Betalen uiteindelijk niets uit. Niet aan beginnen.

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 26. Review geschreven door Oplichters!!!!!!!

  Zodra je een lekker saldo opgebouwd heb met het invullen van de vragenlijsten word je er uit gegooit nog voordat je een kadobon kan innen!!! Pas dus goed op met deze oplichters!!!

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 27. Review geschreven door Henny Holtman

  Een maal waardebon uitgekeerd daarna krijg je niets meer. krijg melding accountschendingen gedetecteerd en uw account opgeschort.om maar niet te hoevn uitbetalen. accountschending kunnen ze voor mij niet aan tonen omdat ik eerkijknaar geweten heb gehandeld. Oplichting van waardevolle mening noem ik het.

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 28. Review geschreven door Richard

  Diverse Enquetes gedaan maar als je deze wil laten uitbetalen zijn ze niet thuis. Email gestuurd om hulp te krijgen geen reactie. Denkzelf dat dit bedrijf wel geld verdient aan de klanten zoals BOL, Renault, Phillips enz maar niks aan de mensen wil uitbetalen. Daarom denk ik dat ik de bedrijven eens ga aanschrijven of ze weten dat de mensen die de enauetes niet betaald krijgen. Stap in in Waardevolle Mening die is oplichting.

  Nuttig(5) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 29. Review geschreven door Corné Fun

  Zoals hieronder de beoordeling ook al aangeven, zullen ze zonder bericht je account opschorten. Wanneer je uitleg vraagt krijg je het standaard antwoord terug dat je in de Algemene Voorwaarden kan kijken. Begin hier dus maar niet aan.

  Nuttig(7) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 30. Review geschreven door CV

  Na jaren enquettes ingevuld te hebben naar waarheid en met veel plezier , werd plotseling en net als bij velen mijn account opgeschort . Contact met klantenservice levert niets op ; ze kunnen geen duidelijke redenen aangeven! Saldo wat je hebt opgebouwd , ben je gewoon kwijt ! Er is iets goeds mis bij Waardevolle meningen !!!!!!!

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 31. Review geschreven door Kees Edel

  Bijgaand heb ik vorige week naar Waardevollle Mening gemaild.
  Ik begrijp het gewoon niet. Ik ben al zo lang lid. Heb honderden enquêtes ingevuld.
  En dan zonder rede geschorst worden.

  Beste Ana,
  Wat een verward verhaal.
  U beschuldigd mij van meerdere account schendingen, maar u kunt niet zeggen welke dat zijn….
  Tevens komt u pas met deze beschuldigingen wanneer ik voldoende punten heb verdiend en een beloning kan aanvragen. Waarom waarschuwt u mij dan niet eerder?
  Heel vreemd dat u mij niet kunt uitleggen hetgeen ik fout doe.
  In een normaal vrij land moet je je toch kunnen verdedigen wanneer je ergens van beschuldigd wordt?
  En dat terwijl ik al sinds 2018 deel neem aan uw enquêtes! Nog nooit iets van u vernomen over slecht gedrag in ruim 4 jaar.

  Nuttig(9) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 32. Review geschreven door Mincke Pijpers

  Schandalige partij. Heb me recent ingeschreven en kreeg heel veel enquetes om in te vullen, die ik naar eer en geweten en met plezier heb ingevuld. Op het moment van verzilveren, ontvang je een foutmelding waarmee je moet mailen naar de klantenservice. Op dat moment krijg je te horen dat je account is opgeschort vanwege onrechtmatige handelingen. Geen idee wat ze bedoelen en dat zeggen ze ook niet. Voor 50 euro aan bonnen gespaard, maar dat is dan jammer. Wat een ontzettend slechte partij is dit. Doe dit ook voor andere portals, die vele malen beter zijn en wel betrouwbaar. Waardevolle mening? GA ER NIET MEE IN ZEE! Oplichters.

  Nuttig(5) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 33. Review geschreven door Fabienne

  Hier ook foutcode QSB0303-17 en ook geen mails meer

  Nuttig(4) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 34. Review geschreven door Ilse

  Sinds een paar maanden lid, redelijk veel enquêtes ingevuld en al wat bonnen verdiend, maar sinds een paar dagen zijn er ineens geen enquêtes meer beschikbaar en kan ik mijn punten niet meer inleveren. Contact opgenomen maar krijg niet eens een reactie terug. Jammer!

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 35. Review geschreven door Sylvia

  Waardeloos doe al heel lang mee nu wil ik bonnen bestellen en krijg ik een foutcode en ook geen mails meer, dus voor de zoveelste keer geld weg pure oplichterij dit

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 36. Review geschreven door Sabine Heijman

  Bijgaand mijn waardevolle mening over deze site! Na jarenlang mee te hebben gedaan en diamant lid te zijn, worden er opeens onregelmatigheden geconstateerd. Zonder een melding hierover te geven schorten ze je account op en kan je fluiten naar je saldo. Meerdere malen een mail gestuurd maar ze reageren gewoon niet meer. Behalve dat het erg asociaal is om niet te reageren op mails die worden gestuurd, moet je uit jezelf ook nog informeren waarom je geen enquets meer krijgt. Erg triest en dat noemt zich een gerenommeerd enquêtebureau laat me niet lachen.

  Nuttig(6) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 37. Review geschreven door Jos

  Ik doe al jaren mee ik heb al heel veel leuke dingen bij bol com gekocht. Geweldig om iedere dag een je mening te geven

  Nuttig(1) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd
 38. Review geschreven door Martin

  Ga inderdaad hier geen tijd insteken, niet betrouwbaar. Heb precies dezelfde ervaringen.eerst enquetes invullen en dan niet uitbetalen ivm onregelmatigheden bla bla bla. Oplichterij lijkt mij. Zielig bedrijf eerst invullen en dan opschorten.

  Nuttig(7) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 39. Review geschreven door truusvdberg

  graag zou ik willen weten waarom ik niet in kan loggen? na vel pogingen gedaan te hebben mijn wachtwoord heb ik.

  Nuttig(0) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd
 40. Review geschreven door R. Brand

  De mensen achter Waardevolle Mening zijn in mijn ogen een paar oplichters. Ik heb €200,- gespaard en opeens blijkt mijn account te zijn opgeschort, zonder opgaaf van reden. Het enige wat ze te melden hebben is dat er onregelmatigheden zijn geconstateerd en als je vraagt wat die onregelmatigheden zijn is de enige reactie een herhaling van zetten. Ook werd mij gezegd dat ik meerdere accounts heb, maar ook dit is gewoon niet waar.
  Het lijkt er vooral op dat ze geen zin hebben om uit te betalen.
  Men pretendeert een gerenommeerd onderzoeksbureau te zijn, maar als het op uitbetalen aan komt, dan geeft men niet thuis.
  Ik raad dan ook niemand aan om met deze club in zee te gaan!

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 41. Review geschreven door Dtje

  Je krijgt je beloningen niet!! 3 keer contact opgenomen. Dan krijg je ineens 1 van de 2 cadeaubonnen die dan vervolgens ook nog niet werkt. Ik ga aangifte doen!!

  Nuttig(9) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 42. Review geschreven door Lucas

  Handig dat je met kado bonnen kan laten uitbetalen, helaas zijn er niet altijd enquetes die je kan doen..

  Nuttig(1) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 43. Review geschreven door Marja

  Waardevollemening- medewerkersters plaatsen hier reviews! Dat er zou worden uitbetaald.Dit is zo niet waar. Trap er niet in!. Het zijn bijna oplichters, een steletje zielige enquteurs ! En als jij het geld niet terugkrijgt, aangiften doen

  Nuttig(8) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 44. Review geschreven door Johan

  Je krijgt goed betaald voor de enquêtes die je invult. Zelf kreeg ik in april ook een foutmelding. Gelijk contact opgenomen per email en na enkele dagen was mijn account weer beschikbaar en kreeg ik de opgebouwde punten uitbetaald.

  Nuttig(2) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd
 45. Review geschreven door R.Liefhebber

  Hele goede enquetesite regelmatig beloningen en ook altijd snel uitgekeerde bonnen.

  Nuttig(2) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 46. Review geschreven door Gabriella

  Wilde ze het voordeel van de twijfel geven (na het lezen van de vele slechte reviews), maar na een maand hebben ze ook mijn account opgeschort omdat ik meerdere accounts zou hebben en zou frauderen. Ze willen gewoon niet uitbetalen. Er zijn genoeg mensen die erin trappen, dit is schijnbaar de manier hoe zij werken. Tip: doe het niet en bespaar jezelf de frustratie.

  Nuttig(13) Niet nuttig(4)U hebt al gestemd
 47. Review geschreven door Olly

  Hallo Ben nu 15 Jaar lid van waardevolle mening Echt een betere enquête site Die goed uitbetaalt aan voucher voor bol.com of zalando.Je kunnst gratis lid worden👍

  Nuttig(3) Niet nuttig(9)U hebt al gestemd
 48. Review geschreven door Annelies

  Prima, doe al enkele jaren mee. Steeds mijn vergoedingen ontvangen en nooit problemen. Ga zo door.

  Nuttig(2) Niet nuttig(7)U hebt al gestemd
 49. Review geschreven door Tester

  Zeer slecht, zonde van de tijd! je besteed 2 uur om een onderzoek voor 50 cent te krijgen. Afgeraden

  Nuttig(9) Niet nuttig(3)U hebt al gestemd
 50. Review geschreven door D

  Oplichters betalen niemand uit

  Nuttig(8) Niet nuttig(5)U hebt al gestemd
 51. Review geschreven door Veerle

  TRAP ER NIET IN!
  In het begin kreeg ik regelmatig enquêtes, die ik allemaal eerlijk heb ingevuld. Toen ik eenmaal een beloning wilde innen kreeg ik een foutmelding. Sindsdien ook geen enquêtes meer ontvangen. Ik heb hiervoor gemaild, maar ik kreeg een reactie dat mijn account wordt opgeschort…
  Waardeloos! Al mijn tijd verspild!

  Nuttig(9) Niet nuttig(4)U hebt al gestemd
 52. Review geschreven door piet

  begon erg leuk, leuk zakcentje bij verdienen enzo.tot je 20,- hebt verdiend, een cadeaukaart wil klemen. dit geeft een foutcode en reageren op je mail/klacht doen ze allen met een standaard bevestigingsmail

  Nuttig(10) Niet nuttig(4)U hebt al gestemd
 53. Review geschreven door Eckhart

  Ook hier hetzelfde verhaal: nauwkeurig enquetes ingevuld, lekker gespaard en bij uitbetaling zegt men ineens dat het account wordt opgeschort wegens verdachte activiteit. DOE DIT NIET! Zonde van je tijd en moeite!

  Nuttig(9) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 54. Review geschreven door ’s de groot

  Stuur je een mail krijg je geen antwoord bonnen besteld maar niks geen mail met de code mobiel nummer heb ik niet ingevuld of oud nummer kun je ook niet veranderen maar had gehoopt de bonnen via de mail te krijgen voor de kerst nog maar ze beloven wel 3 tot 5 dagen maar vergeet het maar denk er ook over om ermee te stoppen

  Nuttig(6) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 55. Review geschreven door Huub Horsthuis

  Ik heb al 5 maanden niets gehad en dus ook niets verdiend.

  Nuttig(5) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 56. Review geschreven door Stefan

  Oplichters ze betalen uiteindelijk niet uit. Hoop dat het snel offline gaat. Steek hier geen tijd in!

  Nuttig(8) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 57. Review geschreven door Michel

  OPLICHTERS!! zijn het ga niet in zee met dit waardeloos bedrijf. Ik heb nog 80 euro tegoed maar wordt niet uitbetaald omdat ze beweren dat ik fraudeer.

  Nuttig(7) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 58. Review geschreven door Jannie

  ook ik, ineens mijn account stop gezet, 2 bonnen in bestelling, worden niet meer geleverd, 7,50 op mijn account, daar kan ik ook naar fluiten, vraag wat er aan de hand is want ik krijg geen enquetes meer, ben ik door waardevolle mening ineens uitgeschreven, hoezo???????????? , moet een ster geven maar ze verdienen het eigenlijk niet eens. Boeven zijn het

  Nuttig(7) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 59. Review geschreven door Anoniem

  WAARDELOOS!!! Ze bieden veel enquêtes aan, maar op moment dat je je gespaarde geld/punten wil verzilveren voor een cadeaubon krijgt je foutmeldingen ( QSB0303-17). Contact opnemen met de klantenservice lijkt in eerste instantie te werken, je krijgt een bericht met dat e.e.a. nader onderzocht en opgelost gaat worden, maar wanneer je doorvraagt krijg je meteen een bericht dat je account geblokkeerd gaat worden omdat je meerdere accounts zou hebben of omdat je geen nauwkeurige informatie zou geven. Kortom: WAARDELOOS EN TRAP ER NIET IN!!!! Via lifepointspanel krijg je wel daadwerkelijk uitbetaald!

  Nuttig(8) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 60. Review geschreven door Jaap Van driel

  Heel lang tot diamant toe enquêtes ingevuld 80 euro opgespaard en dan schorten ze zomaar zonder iets te zeggen je account op diefstal noem ik dat

  Nuttig(8) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 61. Review geschreven door Ria

  Na een hele tijd meegedaan te hebben krijg ik nu ineens geen mails meer en wil ik me laten uitbetalen krijg ik een foutcode QSB0303-17 Na verder te gaan zoeken blijkt dat meerdere mensen de dupe zijn geworden en hun beloningen niet meer uitgekeerd krijgen en dus hun geld kwijt zijn Ikzelf heb er 43.75 euro opstaan die ik zo ineens kwijt ben Vind dit echt schandalig hier heb ik toch enquentes voor ingevuld.

  Nuttig(10) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd

  61 ervaringen Waardevolle Mening

  1.8 uit 5
  8
  3
  1
  5
  44
  Schrijf een review
  enqueteplein.nl