• Online geld verdienen
  • 51 reviews
  • 24 artikelen

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is een van de grootste onderzoekspanels waar je als lid geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Iedereen die serieus op zoek is naar manieren om online geld te verdienen, is deze enquête site dan waarschijnlijk ook wel tegengekomen. Wil je weten of het inschrijven bij Waardevolle Mening de moeite waard is, of dit panel betrouwbaar is en hoe het verdienen van geld daar precies werkt? In deze review lees je er alles over.

Plus- en minpunten

Pluspunten:
  • Verdien tot wel €7,- per ingevulde enquête.
  • Uitbetaling in waardebonnen.
  • Groot en wereldwijd bekend panel.

Minpunten:
  • Niet altijd evenveel onderzoeken beschikbaar.

terug naar menu ↑

Over Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is onderdeel van Dynata. Dit is een van de grootste online marktonderzoekers ter wereld. Ze werken wereldwijd voor meer dan 5800 bedrijven, waarvoor ze data en marktonderzoeken doen. Waardevolle Mening is een van de platforms die ze gebruiken voor het doen van die onderzoeken. Het platform heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen leden.

Als je je inschrijft bij Waardevolle Mening mag je rekenen op een optimale bescherming van je persoonlijke gegevens. Het bedrijf is namelijk lid van alle belangrijke brancheorganisaties. Wel zo prettig.

terug naar menu ↑

Hoe werkt het?

Je aanmelden als lid doe je via de website. Het registreren neemt slechts een paar minuten in beslag, waarna je kunt beginnen met het invullen van enquêtes. Het aanmelden is gratis en vrijblijvend. Om ervoor te zorgen dat je alleen enquêtes ontvangt waar je geschikt voor bent, is het slim om je profiel op de website zo compleet mogelijk in te vullen. Zo kan het panel direct zien of jij binnen de doelgroep van een onderzoek past of niet.

Bij dit panel kun je onder andere geld verdienen met het invullen van enquêtes. Deze enquêtes kunnen gaan over zaken als mode, nieuwe films of bijvoorbeeld verzorgingsproducten. Naast het invullen van enquêtes kan het ook zijn dat je reclames mag beoordelen, producten mag testen of mee mag doen aan dagboekstudies.

Op het moment dat er een enquête beschikbaar is die bij jou past, krijg je een e-mail. Daarnaast kun je ook in het dashboard op de website zien of er enquêtes zijn die je zou kunnen invullen. Het invullen van een enquête neemt meestal zo’n 15 tot 20 minuten in beslag. In de uitnodiging die je per e-mail ontvangt, staat duidelijk aangegeven hoeveel tijd het invullen van de enquête precies in beslag zal nemen en hoeveel dat op zal leveren.

Het invullen van een enquête levert je krediet op. Dit krediet kun je opsparen en vervolgens inwisselen voor een beloning naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van Bol.com, Zalando, een Nationale EntertainmentCard of een Amazon.de tegoedbon.

terug naar menu ↑

Hoeveel verdien je?

Waardevolle Mening staat bekend om de hoge vergoedingen die je er krijgt voor het invullen van enquêtes. Dit kan oplopen tot wel €7,- per ingevulde enquête. Hoeveel je zou kunnen verdienen, hangt onder andere af van hoeveel onderzoeken je invult en hoe hoog de beloningen daarvoor zijn. Houd er wel rekening mee dat er niet altijd evenveel onderzoeken beschikbaar zullen zijn.

Om meer geld te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes, of om de periodes waarin er minder onderzoeken beschikbaar zijn bij Waardevolle Mening op te vullen, kun je je het beste ook inschrijven bij andere onderzoekspanels. Door je bijvoorbeeld in te schrijven bij de 8 best betaalde enquête sites kun je tot wel enkele tientallen euro’s per week bijverdienen.

terug naar menu ↑

Is Waardevolle Mening betrouwbaar?

Waardevolle Mening is een betrouwbaar onderzoekspanel waar je persoonlijke gegevens veilig zijn. Hoewel het grootste deel van de leden zeer tevreden is over dit panel, zijn er wel een aantal zaken die de algemene score van Waardevolle Mening iets doen dalen. Zo zijn er in het verleden wat problemen geweest met errors, waardoor enquêtes plots werden afgebroken. En kun je je tegoed alleen inwisselen voor waardebonnen en niet voor cash. Ondanks dat scoort het panel goed. Ze staan dan ook op de 8e plek in de top 8 best betaalde enquête sites.

terug naar menu ↑

Klantenservice / support

Op WaardevolleMening.nl vind je de pagina ‘Help’. Daar kun je het antwoord vinden op vragen over hoe de website precies werkt, hoe je je saldo kunt bekijken en hoe je je beloningen kunt claimen. Kun je op de pagina met veelgestelde vragen geen antwoord op je vraag vinden, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Dit kun je doen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Een van de teamleden zal dan contact met je opnemen over je vraag.

terug naar menu ↑

Privacy & persoonlijke gegevens

Waardevolle Mening behoort tot de beste enquête sites en het panel is lid van belangrijke brancheorganisaties. Dit betekent dat zij zich aan strikte richtlijnen moeten houden. Je bent er daardoor van verzekerd dat ze zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en dat ze die gegevens beschermen. Meer weten? Op de website kun je hun privacybeleid vinden.

terug naar menu ↑

Account verwijderen

Wil je je account op Waardevolle Mening verwijderen? Dat kan door op de uitschrijflink in een van de e-mails van het panel te klikken. Ook kun je naar de website surfen en inloggen op je account. Daar kun je je vervolgens via ‘Voorkeuren’ uitschrijven. Lukt dat niet? Dan kun je eventueel contact opnemen met de klantenservice.

terug naar menu ↑

Advies

Aanmelden bij Waardevolle Mening is een goed idee als je graag extra geld wilt verdienen. De vergoedingen zijn namelijk vrij hoog en het panel is betrouwbaar. Toch raden we je aan om je zeker niet te beperken tot dit panel als je graag online geld wilt verdienen. In plaats daarvan kun je je beter ook bij de andere beste enquêtes sites van Nederland aanmelden. Door actief deel te nemen aan onderzoeken, kun je dan tot wel enkele honderden euro’s per maand verdienen.

Heb je ervaring met Waardevolle Mening?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bolcomLaat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review
enqueteplein.nl