• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Enquetes

Wil je een enquetes invullen voor geld? Op deze pagina vind je artikelen met tips en inspiratie.

Wil je een enquête maken om zo de klanttevredenheid te onderzoeken, om te bepalen of je medewerkers tevreden zijn met de huidige werkomstandigheden of omdat je het nodig hebt voor je studie of een project? Dan wil je natuurlijk wel een enquête maken die goed is. Eentje die ervoor zorgt dat jij de ... Lees meer »

Wil je een enquête maken, bijvoorbeeld voor je scriptie of vanwege marktonderzoek? Dan zijn er flink wat dingen waar je rekening mee moet houden, zodat je enquête er niet alleen goed uitziet, maar je ook antwoorden krijgt waar je iets mee kunt. Ben je benieuwd waar je op moet letten en welke tools ... Lees meer »

Als je een enquête wilt maken voor je studie, werk of voor het doen van marktonderzoek, dan wil je natuurlijk wel dat die enquête goed is. Dit bereik je uiteraard niet alleen door goede vragen te stellen, maar zeker ook door de enquête er professioneel uit te laten zien en door de functionaliteit ... Lees meer »

Heb jij een enquête gemaakt voor je studie, je eigen onderneming of met een ander doeleinde? Dan is het natuurlijk wel fijn als de vragen die jij zo zorgvuldig verzameld hebt ook daadwerkelijk beantwoord worden. Alleen op die manier kun jij immers aan de informatie komen die jij nodig hebt. Het ... Lees meer »

Het invullen van online enquêtes is de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire manier om online geld te verdienen. De vrijheid die deze manier van geld verdienen je geeft, maakt dat je het gemakkelijk kunt combineren met bijvoorbeeld een studie, (bij)baan of het zorgen voor de kinderen. Is ... Lees meer »

Zou jij graag geld willen (bij)verdienen door te werken waar en wanneer jij dat wilt? Bijvoorbeeld tijdens het wachten in de wachtkamer van de tandarts, terwijl je op je hometrainer zit of terwijl je wacht tot die irritante reclames op tv eindelijk voorbij zijn, zodat je je serie of film weer ... Lees meer »

Online geld verdienen met het invullen van enquêtes lijkt veel jongeren een ideale bijbaan. Je kunt het gemakkelijk vanuit huis doen, je kunt ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt en je kunt er zo veel tijd aan besteden als je zelf wilt. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en ben je benieuwd welke ... Lees meer »

Het invullen van online enquêtes is een leuke manier om aan waardebonnen of cadeaubonnen van bekende (web)winkels of merken te komen. Het enige wat je hoeft te doen, is een paar minuten van je tijd spenderen aan het zo eerlijk mogelijk beantwoorden van een of meerdere vragenlijsten. De punten of ... Lees meer »

Ben jij iemand die graag je mening geeft? Dan zou je erover na kunnen denken om enquêtes in te gaan vullen voor de lol. Hierdoor kun jij je mening geven over de meest uiteenlopende onderwerpen en draagt die ook nog eens bij aan een nuttig doel. Bedrijven kunnen namelijk informatie halen uit de ... Lees meer »

Ben je op zoek naar een manier om wat extra geld te verdienen? Dan is als bijbaan enquêtes invullen een goede optie. Het bijverdienen met enquêtes invullen levert je een hoop vrijheid op. Anders dan wanneer je werkt voor een baas, kun je bij het invullen van enquêtes namelijk helemaal zelf weten ... Lees meer »

Ben je woonachtig in België en zou je graag geld willen verdienen met het invullen van enquêtes? Dan zijn er een hoop websites waarop je dat zou kunnen doen. Het vinden van die enquête sites en het beoordelen of deze betrouwbaar zijn en goed betalen, kan alleen wat lastig zijn. Het aanbod is ... Lees meer »

Vul jij met regelmaat betaalde enquêtes in en heb je daarmee een leuk bedrag bijverdiend? Of ben je van plan om enquêtes in te gaan vullen voor geld om zo een extra zakcentje bij te verdienen? Dan kan het zijn dat je je afvraagt of je over die verdiensten nou eigenlijk ook belasting moet betalen. ... Lees meer »

enqueteplein.nl