• Online geld verdienen
 • 101 reviews
 • 156 artikelen
Geld verdienen met enquêtes apps

Geld verdienen met enquêtes apps

Zou jij graag geld willen (bij)verdienen door te werken waar en wanneer jij dat wilt? Bijvoorbeeld tijdens het wachten in de wachtkamer van de tandarts, terwijl je op je hometrainer zit of terwijl je wacht tot die irritante reclames op tv eindelijk voorbij zijn, zodat je je serie of film weer verder kunt kijken? Dan is geld verdienen met enquêtes apps misschien wel dé oplossing voor jou. Meer weten? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Geld verdienen wanneer het jou uitkomt met enquêtes apps

Geld verdienen wanneer het jou uitkomt, zodat je genoeg vrije tijd overhoudt en geen rekening hoeft te houden met vaste werktijden. Klinkt dat als iets voor jou? Dan zou je aan de slag kunnen gaan met het invullen van enquêtes. Deze betaalde enquêtes kun je niet alleen vanachter je computer of laptop invullen, maar je kunt ook geld verdienen met enquêtes apps. Ideaal voor wie graag wat extra geld wil verdienen tijdens het reizen met het ov of tijdens de pauze op school of werk.

terug naar menu ↑

Wat zijn enquêtes apps?

De meeste goede enquête sites hebben een website die ook goed werkt op je smartphone. Naast dat er enquête sites zijn die zowel op je computer als op je telefoon werken, zijn er ook onderzoekspanels die een speciale app hebben ontwikkeld voor mobiele gebruikers. Zo’n app wordt ook wel een enquêtes app genoemd. 

Via een enquêtes app kun je beschikbare onderzoeken bekijken en invullen. Zo heb je geen laptop of computer nodig en kun je dus geld verdienen waar en wanneer jij dat wilt met je telefoon. Sommige aanbieders van enquêtes apps richten zich zelfs enkel en alleen op mobiele gebruikers en hebben dus geen website die je zou kunnen bezoeken.

terug naar menu ↑

Wie kan geld verdienen met enquêtes apps?

Geld verdienen met enquêtes apps kan als je minimaal 16 of 18 jaar oud bent, dit is afhankelijk van het panel. Daarnaast dien je woonachtig te zijn in het land waar het panel actief is. Naast dat je aan die eisen dient te voldoen, heb je ook een smartphone met internet nodig om gebruik te kunnen maken van de enquêtes apps.

terug naar menu ↑

Hoe werkt geld verdienen met enquêtes apps?

Om deel te kunnen nemen aan beschikbare onderzoeken, dien je eerst lid te worden van het panel. Zodra je je lidmaatschap hebt bevestigd, kun je aan de slag gaan met de beschikbare onderzoeken. Voor elk afgerond onderzoek ontvang je een bepaalde vergoeding. Deze vergoeding wordt in de meeste gevallen van tevoren aangegeven. Over het algemeen geldt dat hoe langer het onderzoek duurt, hoe meer je ermee verdient. Zodra er een nieuw onderzoek beschikbaar komt waar jij geschikt voor bent, ontvang je daar in de meeste gevallen een melding/bericht over, zodat je geen enkel onderzoek mis hoeft te lopen.

Punten inwisselen voor geld of waardebonnen

Met het invullen van de enquêtes verdien je tegoed. Dit tegoed wordt op je account gezet, waar je het op kunt sparen tot je het minimale uitbetalingsbedrag hebt bereikt. Zodra je genoeg hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen. Afhankelijk van het panel kun je het bedrag op je rekening laten uitbetalen of in de vorm van een waardebon van een bekende webshop ontvangen.

terug naar menu ↑

Hoeveel geld verdien je met enquêtes apps?

Hoeveel je met enquêtes apps kunt verdienen, hangt van een aantal dingen af. Allereerst is de hoeveelheid tijd die je besteedt aan het invullen van belang. Aan hoe meer onderzoeken je meedoet, hoe meer geld je zult verdienen. Daarnaast hangt het af van het aantal enquêtes apps dat je gebruikt. Beperk je je slechts tot één enquête app? Dan zul je een stuk minder verdienen dan wanneer je ze allemaal download. 

Tip: Door je niet alleen te beperken tot enquêtes apps, maar je ook aan te melden bij panels die een website hebben die goed werkt op je smartphone, kun je nog meer geld verdienen. Check daarom zeker de 8 beste en meest betrouwbare enquête sites.

terug naar menu ↑

Beschikbare enquêtes apps

Wie op zoek is naar enquêtes apps zal online verschillende aanbieders tegenkomen. Zo is er bijvoorbeeld de QuickThoughts App, gemaakt door het eerste onderzoekspanel dat volledig via een app werkt. Daarnaast werken veel van de beste onderzoekspanels met een app voor op je smartphone. Zo kun je onder andere een enquête app downloaden van:

Je kunt de enquêtes apps van bovenstaande aanbieders vinden in de App Store (iOS) of Play Store (Android). De apps zijn gratis te downloaden.

terug naar menu ↑

Zijn enquêtes apps betrouwbaar?

Voordat je zomaar een enquête app download en je gegevens invoert, is het altijd slim om te checken of de aanbieder van die app wel betrouwbaar is. Bovenstaande aanbieders zijn dat in elk geval wel. Ben je op zoek naar meer betrouwbare enquête sites? Check dan vooral ook even de 8 best betaalde en meest betrouwbare enquête sites.

terug naar menu ↑

Geld verdienen met spelletjes op je telefoon

Naast dat je geld kunt verdienen met enquêtes invullen via je telefoon, is het ook mogelijk om spelletjes te spelen voor geld. Hier zijn verschillende apps en websites voor, waar je geld kunt verdienen met het spelen van spellen als Trivia, Bubble Shooter en Solitaire. Ook kun je je aanmelden als tester van games.

Het spelen van spelletjes op je telefoon kan je al snel een leuk bedrag opleveren. Websites waarop je geld kunt verdienen met kaart- en sportspellen bieden je de kans om gemiddeld ergens tussen de 80 cent en 11 euro per gewonnen game te verdienen. Aangezien zo’n spel vaak maar 2 minuten duurt, kun je al snel veel geld verdienen. 
Wil je ook geld verdienen met spelletjes op je telefoon? Check dan: Geld verdienen met spelletjes

terug naar menu ↑

Extra geld verdienen met je telefoon

Naast geld verdienen met enquêtes apps, zijn er nog veel meer manieren waarop je via je telefoon geld kunt verdienen. Zo kun je extra geld verdienen door je aan te melden bij de beste spaarprogramma’s van Nederland en door cashback te shoppen via de beste cashback websites. Daarnaast kun je ook nog:

 • tweedehands kleding verkopen via de Vinted app
 • tweedehands spullen verkopen via de Marktplaats app
 • spullen verhuren via de app van Peerby
 • geld verdienen met social media door middel van affiliate marketing

Lees voor meer tips ons artikel over geld verdienen via je telefoon.

terug naar menu ↑

Geld verdienen met enquêtes apps op je smartphone

Geld verdienen met enquêtes apps betekent geld verdienen waar en wanneer jij dat maar wilt, zolang je maar een smartphone met internet tot je beschikking hebt. Bekende enquêtes apps zijn onder andere de QuickThoughts App en de apps van Toluna, Mobrog en Factsnapp. Wil je nog meer geld verdienen? Dan is het slim om je ook aan te melden bij een of meer van de overige beste enquête sites. Hoewel die niet allemaal een enquête app hebben, werken deze websites in de meeste gevallen prima op je smartphone.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   enqueteplein.nl