• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 156 artikelen
Algemeen

Tassen zijn veel meer dan alleen praktische accessoires om je spullen in te vervoeren. Ze zijn een belangrijk onderdeel geworden van onze persoonlijke stijl. Er zijn ontzettend veel soorten tassen verkrijgbaar. Elk hebben ze een uniek uiterlijk, functies en aantrekkingskracht. Zo is er altijd wel ... Lees meer »

Op 31 januari 2024 publiceerde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) de meest recente cijfers over de omzet in de Nederlandse detailhandel. Dit artikel geeft een overzicht van de belangrijkste bevindingen en trends die uit het rapport naar voren komen. Omzetgroei in December 2023 ... Lees meer »

Hou jij van op vakantie gaan naar mooie landen? Wil je dan ook altijd een mooi en uniek hotel? Nou dan kunnen wij je op weg helpen met deze unieke hotels op verschillende plaatsen in de wereld. Hopelijk helpt deze tekst jou met het uitkiezen van je volgende bestemming. Wellness Als je ... Lees meer »

Door de stijging van lonen en uitkeringen, evenals de daling van de inflatie, kunnen de meeste huishoudens in Nederland een verbetering van hun koopkracht verwachten in 2024. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) heeft deze bevindingen gepresenteerd in hun recente ... Lees meer »

Veel jongeren beseffen dat ze in deze tijd niet meer de gebaande paden hoeven te volgen om geld te verdienen. De tijden dat je vrijwel direct een vast contract nam en een lange tijd bij dezelfde baas ging werken zijn inmiddels wel voorbij. Dit zie je ook duidelijk terug aan de stijging van het ... Lees meer »

Ben jij een grote fan van de Formule 1? Dan heb jij de F1 kalender van dit seizoen inmiddels waarschijnlijk al op je netvlies gebrand staan. Zo niet, dan kun je deze gelukkig overal op internet vinden. Maar wist jij dat zelfs de kalender voor 2024 al bekend is? Het seizoen van dit jaar is nog niet ... Lees meer »

McDonald’s is wereldwijd een enorm populaire fastfoodketen, vooral onder jongeren. Logisch natuurlijk, want het bedrijf zet actief hun marketing in en de restaurants zijn snel en relatief goedkoop, vergeleken met restaurants en eetcafés. Toch hebben we helaas slecht nieuws voor liefhebbers van dit ... Lees meer »

Het weer begint eindelijk weer beter te worden, wat betekent dat jouw kinderen ook weer lekker naar buiten kunnen en niet meer de hele dag op de bank hoeven te hangen. Jongeren kinderen gaan vaak uit zichzelf al graag naar buiten, maar zodra kinderen richting de puberleeftijd gaan kan dit wat ... Lees meer »

Voor 1 mei moest jij jouw inkomstenbelasting aangifte hebben gedaan bij de Belastingdienst. Op basis van die aangifte bepaalt de Belastingdienst of en hoeveel geld je terugkrijgt van de belasting. Het kan ook voorkomen dat je juist belasting terug moet betalen. In dat geval vind je het natuurlijk ... Lees meer »

Ben je benieuwd wie er op een bepaald adres woont, of ben je juist op zoek naar het adres van iemand die je kent? In sommige gevallen is het mogelijk om via een naam een adres te achterhalen of andersom. We snappen dat mensen zich dit soms afvragen. Vroeger was dit vaak erg gemakkelijk, maar in de ... Lees meer »

Ben jij een grote fan van de Formule 1, maar beschik je niet over een Viaplay abonnement? Na de overstap van de Formule 1 van Ziggo naar Viaplay hebben veel fans dit probleem. En aangezien Viaplay verder niet heel populaire streamingdienst is, willen veel mensen hier ook liever geen abonnement op ... Lees meer »

Heb jij vermogen en ben je benieuwd hoe het zit met de belasting die je daarover moet betalen? In dit artikel vertellen we je alles over vermogensbelasting en wat je daarover zou moeten weten. Daarnaast bespreken we ook gelijk hoe hoog de vermogensbelasting in 2023 is en welke regels er op dit ... Lees meer »

enqueteplein.nl