• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 151 artikelen
Algemeen

Ben jij een grote fan van de Formule 1? Dan heb jij de F1 kalender van dit seizoen inmiddels waarschijnlijk al op je netvlies gebrand staan. Zo niet, dan kun je deze gelukkig overal op internet vinden. Maar wist jij dat zelfs de kalender voor 2024 al bekend is? Het seizoen van dit jaar is nog niet ... Lees meer »

McDonald’s is wereldwijd een enorm populaire fastfoodketen, vooral onder jongeren. Logisch natuurlijk, want het bedrijf zet actief hun marketing in en de restaurants zijn snel en relatief goedkoop, vergeleken met restaurants en eetcafés. Toch hebben we helaas slecht nieuws voor liefhebbers van dit ... Lees meer »

Het weer begint eindelijk weer beter te worden, wat betekent dat jouw kinderen ook weer lekker naar buiten kunnen en niet meer de hele dag op de bank hoeven te hangen. Jongeren kinderen gaan vaak uit zichzelf al graag naar buiten, maar zodra kinderen richting de puberleeftijd gaan kan dit wat ... Lees meer »

Voor 1 mei moest jij jouw inkomstenbelasting aangifte hebben gedaan bij de Belastingdienst. Op basis van die aangifte bepaalt de Belastingdienst of en hoeveel geld je terugkrijgt van de belasting. Het kan ook voorkomen dat je juist belasting terug moet betalen. In dat geval vind je het natuurlijk ... Lees meer »

Ben je benieuwd wie er op een bepaald adres woont, of ben je juist op zoek naar het adres van iemand die je kent? In sommige gevallen is het mogelijk om via een naam een adres te achterhalen of andersom. We snappen dat mensen zich dit soms afvragen. Vroeger was dit vaak erg gemakkelijk, maar in de ... Lees meer »

Ben jij een grote fan van de Formule 1, maar beschik je niet over een Viaplay abonnement? Na de overstap van de Formule 1 van Ziggo naar Viaplay hebben veel fans dit probleem. En aangezien Viaplay verder niet heel populaire streamingdienst is, willen veel mensen hier ook liever geen abonnement op ... Lees meer »

Heb jij vermogen en ben je benieuwd hoe het zit met de belasting die je daarover moet betalen? In dit artikel vertellen we je alles over vermogensbelasting en wat je daarover zou moeten weten. Daarnaast bespreken we ook gelijk hoe hoog de vermogensbelasting in 2023 is en welke regels er op dit ... Lees meer »

Zou jij graag eerder willen stoppen met werken, zodat je langer van je pensioen kunt genieten en meer vrijheid hebt om te doen wat je wilt? Dan vraag je je vast af hoe je dat zou kunnen doen en waar je dan rekening mee moet houden. In dit artikel lees je alles over eerder stoppen met werken en de ... Lees meer »

Wereldwijd zijn er een hoop grote bedrijven, die samen aan de top staan. Maar welke bedrijven zijn nou eigenlijk de grootste bedrijven ter wereld? Wat is het rijkste bedrijf ooit? En wat is het grootste bedrijf in Europa? In dit artikel vind je het antwoord op deze én andere vragen. De ... Lees meer »

Het is een vraag die waarschijnlijk iedereen op een gegeven moment wel eens stelt: Hoeveel geld is er in de wereld? Waar bevindt het grootste gedeelte van dat geld zich eigenlijk? En zouden we armoede kunnen bestrijden als we al het geld ter wereld eerlijk over de mensheid verdelen? Een hoop goede ... Lees meer »

enqueteplein.nl