• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Algemeen

Steeds meer mensen maken gebruik van een digitale portemonnee. Denk bij een digitale portemonnee aan Google Pay, Apple Pay of Samsung Pay. Deze zogenaamde digitale wallets maken een gewone portemonnee zo goed als overbodig. Het is namelijk mogelijk om zowel betaalpassen als andere passen op te ... Lees meer »

Uit een recente peiling op Enqueteplein.nl blijkt dat een overweldigende meerderheid van de deelnemers de prijzen bij McDonald's niet betaalbaar vindt. De enquête, die gericht was op de betaalbaarheid van fastfoodproducten, liet zien dat 85% van de respondenten de prijzen bij de wereldberoemde ... Lees meer »

Het pensioen is een onderwerp dat vaak ter sprake komt in Nederland. Als je met mensen praat, zul je merken dat velen zich zorgen maken over hun toekomstige financiële situatie na hun werkzame leven. Het idee om afhankelijk te zijn van een pensioenfonds of de overheid kan voor veel Nederlanders ... Lees meer »

Handelen in cryptocurrency is vandaag de dag erg populair. Een hoop mensen storten zich iedere dag weer op deze uit de hand gelopen hobby. Helaas hebben de meeste mensen echter niet door dat het niet zo simpel is als het misschien lijkt. Als je niet helemaal weet wat je aan het doen bent, is de ... Lees meer »

In de wereld van online enquêtes zijn de meningen van de consument van onschatbare waarde. Het dagelijks leven van de respondenten kan worden beïnvloed door een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar toch een significante impact kan hebben op de dagelijkse routine, is het weer. Voor de ... Lees meer »

Tassen zijn veel meer dan alleen praktische accessoires om je spullen in te vervoeren. Ze zijn een belangrijk onderdeel geworden van onze persoonlijke stijl. Er zijn ontzettend veel soorten tassen verkrijgbaar. Elk hebben ze een uniek uiterlijk, functies en aantrekkingskracht. Zo is er altijd wel ... Lees meer »

Op 31 januari 2024 publiceerde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) de meest recente cijfers over de omzet in de Nederlandse detailhandel. Dit artikel geeft een overzicht van de belangrijkste bevindingen en trends die uit het rapport naar voren komen. Omzetgroei in December 2023 ... Lees meer »

Hou jij van op vakantie gaan naar mooie landen? Wil je dan ook altijd een mooi en uniek hotel? Nou dan kunnen wij je op weg helpen met deze unieke hotels op verschillende plaatsen in de wereld. Hopelijk helpt deze tekst jou met het uitkiezen van je volgende bestemming. Wellness Als je ... Lees meer »

Door de stijging van lonen en uitkeringen, evenals de daling van de inflatie, kunnen de meeste huishoudens in Nederland een verbetering van hun koopkracht verwachten in 2024. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) heeft deze bevindingen gepresenteerd in hun recente ... Lees meer »

Veel jongeren beseffen dat ze in deze tijd niet meer de gebaande paden hoeven te volgen om geld te verdienen. De tijden dat je vrijwel direct een vast contract nam en een lange tijd bij dezelfde baas ging werken zijn inmiddels wel voorbij. Dit zie je ook duidelijk terug aan de stijging van het ... Lees meer »

Ben jij een grote fan van de Formule 1? Dan heb jij de F1 kalender van dit seizoen inmiddels waarschijnlijk al op je netvlies gebrand staan. Zo niet, dan kun je deze gelukkig overal op internet vinden. Maar wist jij dat zelfs de kalender voor 2024 al bekend is? Het seizoen van dit jaar is nog niet ... Lees meer »

McDonald’s is wereldwijd een enorm populaire fastfoodketen, vooral onder jongeren. Logisch natuurlijk, want het bedrijf zet actief hun marketing in en de restaurants zijn snel en relatief goedkoop, vergeleken met restaurants en eetcafés. Toch hebben we helaas slecht nieuws voor liefhebbers van dit ... Lees meer »

enqueteplein.nl