• Online geld verdienen
  • 101 reviews
  • 162 artikelen
Waar kan je snel veel geld mee verdienen? 9 tips

Waar kan je snel veel geld mee verdienen? 9 tips

Heb je snel geld nodig en ben je op zoek naar een manier om dat zo snel mogelijk te kunnen verdienen? Dan zijn er gelukkig verschillende opties. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende manieren waarop je online snel veel geld kunt verdienen, maar ook offline zijn er manieren om snel aan geld te komen. Meer weten? In dit artikel bespreken we 9 tips waar je snel geld mee kunt verdienen.

1. Enquêtes invullen

Enquêtes invullen is een van de meest populaire manieren om snel geld te verdienen. Het fijne is dat je dit online kunt doen en dat de meeste panels ook een eigen app hebben, waardoor je zelfs met je smartphone geld kunt verdienen. Aangezien een enquête invullen vaak maar een paar minuten duurt, kun je waar en wanneer jij wilt geld verdienen met het geven van jouw mening. Als je je inschrijft bij de beste enquête sites kun je met het invullen van enquêtes tot wel enkele honderden euro’s per maand verdienen.

terug naar menu ↑

2. Spelletjes spelen

Wist je dat je geld kunt verdienen met het spelen van spelletjes? Een goede manier om dat te doen, is door je aan te melden op het platform EazeGames. Daar speel je vaardigheidsspellen tegen echte tegenstanders en om echt geld. Bij EazeGames kun je tussen de 80 cent en 11 euro per gewonnen spel verdienen. De beste speler op het platform heeft zelfs al meer dan €145.382 verdiend. Het aanmelden op dit platform is gratis en je kunt de spellen eerst uitproberen met de gratis EazeCoins.

Naast dat je geld kunt verdienen op een platform als EazeGames, kun je er ook voor kiezen om jouw gameplays te streamen via een platform als Twitch of YouTube. Daar kun je vooral flink wat geld verdienen met gamen als je veel volgers hebt verzameld. Er zijn genoeg gamers die op deze manier minimaal €1.000 per maand bijverdienen.

terug naar menu ↑

3. Meedoen aan medisch onderzoek

Een andere manier om snel veel geld te verdienen, is meedoen aan medische onderzoeken. Medicatie wordt uitgebreid getest, zodat er bepaald kan worden wat de werking van een medicijn precies is en wat voor bijwerkingen er zijn. Zo kunnen medicijnen verbeterd worden. Als proefpersoon kun jij daaraan bijdragen én flink wat geld verdienen. De onderzoeken waaraan je kunt deelnemen verschillen en hangen af van jouw gezondheid, leeftijd en geslacht. Sommige onderzoeken zijn kort of vragen van je om een aantal keer naar een onderzoekscentrum te komen. Voor andere onderzoeken moet je meerdere dagen in een onderzoekscentrum verblijven.

Hoeveel je verdient met het meedoen aan een medisch onderzoek hangt af van het onderzoek en de vereisten. De verdiensten per onderzoek kunnen oplopen tot wel €7.000.

terug naar menu ↑

4. Deelnemen aan spaarprogramma’s

Door deel te nemen aan een spaarprogramma kun je op een heel makkelijke manier extra geld verdienen. Dit doe je door simpele taken uit te voeren, zoals het klikken op links of het lezen van e-mails. De taken nemen weinig tijd in beslag, waardoor je ze altijd even tussendoor kunt doen. Door je aan te melden bij de beste spaarprogramma’s kun je gemakkelijk en snel veel geld verdienen.

terug naar menu ↑

5. Cashback shoppen

Als je je aanmeldt bij de beste cashback websites, dan krijg je voortaan geld terug op jouw online aankopen. Dit is vooral voor mensen die veel online aankopen doen een goede manier om zonder extra moeite veel geld terug te krijgen. Via de cashback website klik je op een actie bij de webshop waar je iets wilt kopen. Vervolgens shop je gewoon zoals je dat gewend bent. Als jouw aankoop is voltooid, ontvang je binnen een bepaalde tijd het bedrag terug waar je recht op hebt. Ideaal voor wie zonder extra moeite geld wil verdienen.

terug naar menu ↑

6. Affiliate marketing

Een goede manier om online veel geld te verdienen, is door gebruik te maken van affiliate marketing. Vooral als je een social media-account met veel volgers of een website met veel bezoekers hebt, is dit een erg goede manier om veel geld te verdienen. Door je aan te melden bij een affiliate netwerk krijg je toegang tot een unieke affiliate link voor een product of dienst van een bepaald bedrijf. Die link deel je op jouw website of social media, waarbij je reclame maakt voor het product of de dienst. Zodra iemand een aankoop doet via de link, krijg jij daar geld voor. Een supersimpele manier om snel veel geld te verdienen.

terug naar menu ↑

7. Spullen verkopen

Een van de makkelijkste manieren om snel aan veel geld te komen, is door overbodige spullen te verkopen. Zo kun je jouw tweedehands kleding en schoenen bijvoorbeeld aanbieden op een platform als Vinted. Meubels en andere spullen die je niet meer gebruikt, kun je onder andere via een website als Marktplaats verkopen. Ook een pandjeshuis is een goede optie. Zo kun je gemakkelijk en snel extra geld verdienen.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om nieuwe producten te gaan verkopen, bijvoorbeeld door een eigen webshop op te richten. Als je dit door middel van dropshipping doet, hoef je geen grote bedragen te investeren.

terug naar menu ↑

8. Beleggen of handelen

Met beleggen of handelen in zaken als aandelen, obligaties of cryptomunten kun je snel veel geld verdienen. Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet, omdat beleggen niet zonder risico is. Je kunt je inleg namelijk ook verliezen. Om te kunnen beleggen of handelen, kies je het beste voor een goede en betrouwbare online broker.

terug naar menu ↑

9. Werken als (online) freelancer

Ben jij goed in het schrijven van teksten, het maken van logo’s of het bouwen van websites? Dan kun je daar flink wat geld mee verdienen. Bied jouw diensten bijvoorbeeld aan via een platform als Fiverr of maak reclame via social media voor jouw diensten.

terug naar menu ↑

Snel veel geld verdienen

Snel veel geld verdienen is onder andere mogelijk door te gaan beleggen, door mee te doen aan medische onderzoeken of door spelletjes te spelen. Kies vooral voor een manier van geld verdienen die bij je past, zodat je het vol kunt houden en het leuk blijft vinden.

terug naar menu ↑

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik 3000 euro per maand verdienen?

3000 euro per maand verdienen, kan onder andere door te gaan werken als manager, verpleegkundige of boekhouder. Ook als lasser, developer of accountant kun je dit soort bedragen verdienen. Als zzp’er of freelancer is het verdienen van 3000 euro per maand ook goed mogelijk.

Welke hobby levert geld op?

Geld verdienen met je hobby kan op verschillende manieren. Zo kun je onder andere geld verdienen met tuinieren, koken, muziek maken en fotograferen. Ook met handgemaakte producten, zoals sieraden of schilderijen kun je geld verdienen door ze te verkopen.

Hoe verdien ik snel 500 euro?

Snel 500 euro verdienen kan onder andere door enquêtes in te vullen, aan de slag te gaan met affiliate marketing of door je beschikbaar te stellen als medisch proefpersoon. 500 euro verdienen kan ook door middel van beleggen, spelletjes spelen voor geld of door deel te nemen aan spaarprogramma’s. 

1 Reactie
  1. Goedemiddag even vraagje is het ook mogelijk dat het uitbetaald word op me bank ? Als ik mee zou doen met anquettes ? alvast bedankt en met vriendelijke groet Heidi van Dam

    Laat een reactie achter

    enqueteplein.nl